Jop Stevens
Adviseur duurzaamheid en innovatie

Jop Stevens

Jop heeft een achtergrond in bedrijfskunde, strategisch management en data analyse, en heeft daarnaast uitgebreide ervaring op het gebied van duurzaamheid. Hij richt zich graag op het creëren van inzicht en adviseert op basis daarvan onze klanten en ondernemers.
Over Jop

Ik krijg energie van meedenken met ondernemers, om zo samen tot een resultaat te komen waar langetermijnwaarde centraal staat

  • Sinds 2018 ervaring in o.a. data analyse, rapportage en verslaglegging o.g.v. duurzaamheid
  • Gewerkt in omgevingen waar duurzaamheid onderdeel is van de strategie
  • Master Strategic Management, Universiteit van Tilburg
  • Verbinder, strategisch, eerlijk, resultaatgedreven

“Sinds 2018 ga ik vol passie aan de slag in het werkveld. Al 5 jaar lang geloof ik in samen waarde creëren waarbij de basis inzicht en transparantie is. Anders gezegd, zonder inzicht geen keuze en zonder keuze geen afgewogen beslissing. Hierbij geloof ik in beslissingen die goed zijn voor alle betrokkenen. Sinds mei 2023 ben ik onderdeel van het team van duurzaamheidadvies waarbij ik er alles aan doe dit integraal onderdeel te laten zijn van de ondernemersbeslissingen door middel van het geven van inzicht.

Hierbij geven we ondernemers inzicht wat zorgt voor toekomstbestendigheid. Dat gaat niet alleen over het bedrijf, maar ook over toekomst voor medewerkers, milieu, klanten, afnemers en andere stakeholders.

Persoonlijk

Ik houd van het bourgondisch, Brabantse leven en ik ben opgegroeid in Terheijden, en nu woonachtig in Breda. Een echte sportliefhebber die het liefst op de padel- of tennisbaan staat.

Favoriete SDG (Sustainable Development Goal)

SDG 8 (eerlijk werk en economische groei); zoals al beschreven geloof ik in langetermijnwaardecreatie voor de economie, mens en milieu. In dit doel zit onder andere het zoveel mogelijk voorkomen dat mensen geen toegang hebben tot werk en/of opleiding. Iets wat niet meer kan bij de gedachte dat we het samen moeten doen en samen dan ook verder zullen komen.

Neem contact op met Van Oers
Vul hier uw gegevens in en wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op!

  • Hidden
  • Hidden
  • Hoe kunnen we u bereiken?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Duurzaamheidsadvies van Van Oers

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Duurzaam ondernemen wordt steeds belangrijker, of het nu het gevolg is van wetgeving of van de verwachtingen die uw klanten of medewerkers van u hebben. Maar wat is duurzaamheid precies? Wat is de impact op uw bedrijf? En waar te beginnen? Wij helpen u op weg naar een toekomstbestendigere onderneming, of het nu uw eerste stap is, of een volgende op de weg naar een duurzamere maatschappij.
Bekijk onze dienst Direct contact
Duurzaamheidsadvies | duurzaam ondernemen