Met het Coronadossier houden wij u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

Vanoers.nlNieuwsExpertsessie: Hoe komen we sterker uit de coronacrisis?

Expertsessie: Hoe komen we sterker uit de coronacrisis?

Expertsessie: Hoe komen we sterker uit de coronacrisis?

De wereld verandert snel, zeker in crisistijd! Er wordt dan veel flexibiliteit en innovatiekracht gevraagd van ondernemers en hun werknemers en er moeten veel beslissingen worden genomen op operationeel, strategisch en tactisch niveau om sterker uit deze coronacrisis te komen.

Kortom, de coronacrisis is een onderwerp met veel stof tot nadenken. Want hoe komen we uit deze coronacrisis? Welke inzichten geeft de huidige crisis ons? En wat hebben we nodig om voorbereid te zijn op een eventuele nieuwe crisis? Wat zijn de ‘lessons learned’ van de crisis waar we ons nu nog middenin begeven? Hoe word of blijf ik met mijn onderneming wendbaar en gezond in crisistijd en is mijn onderneming en mijn personeel klaar voor de toekomst? Stuk voor stuk onderwerpen die aan bod komen in onze expertsessies als onderwerp ‘Hoe komen we sterker uit de coronacrisis?’.

RIVM verantwoorde expertsessie

De sessies worden zorgvuldig samengesteld met maximaal 6 ondernemers (conform richtlijnen van het RIVM) uit verschillende branches. Door de diversiteit in deelnemers en de groepsgrootte is er veel ruimte voor het onderling delen van kennis en ervaringen en het stellen van (hulp)vragen. Op deze manier is er volop ruimte om te leren van elkaar en brengt het veel praktische en waardevolle inzichten. Vooral hoe we het organisatorisch eventueel anders zouden doen als er onverhoopt nog een tweede golf komt. De gemene deler is dat de meeste ondernemers dan alvast voor een groot deel het crisisdraaiboek klaar hebben liggen, om zo sneller te kunnen acteren.

Meld u nog snel aan

Wij willen ook graag ónze kennis, ervaringen en inzichten uit de praktijk met u delen zodat u als ondernemer nog beter kunt anticiperen op de toekomst. Onze specialisten op het gebied van Finance, Arbeidsrecht, Organisatieadvies en HRM nemen u tijdens deze expertsessie mee in hoe zij tegen deze crisis aankijken vanuit hun vakgebied en geven waardevolle inzichten waar op te letten als het gaat om sterker uit deze coronacrisis komen en indien dit niet mogelijk blijkt, wat er nodig is voor een ‘zachte landing’.

Nieuwsgierig geworden? Graag nodigen wij u uit om vrijblijvend deel te nemen aan één van onze expertsessies. We kijken uit naar uw komst en actieve bijdrage.

Aanmelden kan hier

 

Janneke Cortenbach
Janneke Cortenbach
Senior HR-adviseur
Contact
Van Oers HRM-advies
Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  • Ik ga akkoord met de privacyverklaring.

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

Altijd up-to-date blijven met Van Oers

Schrijf u meteen in voor de Van Oers nieuwsbrief.
Schrijf u in
Janneke Cortenbach
Janneke Cortenbach | Senior HR-adviseur
Wilt u meer informatie over dit onderwerp?
Vul het contactformulier in of laat een terugbelverzoek achter.
Neem contact op phone Terugbelverzoek