Vanoers.nlHR SolutionsUw loonstrook eenvoudig uitgelegd 2021

Uw loonstrook eenvoudig uitgelegd 2021 

Loonstrook uitgelegd

Van uw werkgever ontvangt u een loonstrook waarop precies staat welk salaris u op uw rekening gestort krijgt. Op de loonstrook staan echter verschillende termen en cijfers die niet voor iedereen bekend zijn. Om uw loonstrook te kunnen controleren, is het natuurlijk wel handig om te begrijpen wat er staat.

Onderdelen op de loonstrook

Het bedrag dat over blijft onderaan de streep, het nettoloon, is voor werknemers vaak het belangrijkste onderdeel op de loonstrook. Toch komen er ook regelmatig vragen over de andere onderdelen op de loonstrook. Denk bijvoorbeeld aan de bijtelling van de auto van de zaak, de beloning voor overwerk en de hoogte van de berekende belastingen en premies. Hoe wordt uw salarisstrook opgebouwd en wat betekenen de begrippen die erop staan? Wij leggen de meest voorkomende termen graag uit.

De uitleg loonstrook is zowel in het Nederlands en Engels verkrijgbaar. Klik op onderstaande buttons om deze te downloaden.

Download de uitleg van de loonstrook          Download the payslip explanation

Meer informatie

Heeft u vragen over uw loonstrook? Neem dan contact op met onze loonadvies specialisten. U kunt contact opnemen via onderstaande button of per mail: loonadvies@vanoers.nl.

Neem contact op

  • icon

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Altijd up-to-date blijven met Van Oers

Schrijf u meteen in voor de Van Oers nieuwsbrief.
Schrijf u in
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

kim verhoeven-heinen
Kim Heinen | Manager Loonadvies
Wilt u meer informatie over dit onderwerp?
Vul het contactformulier in of laat een terugbelverzoek achter.