Vanoers.nlTransport en logistiek, DuurzaamheidsadviesVeranderingen in de aanschafsubsidieregeling voor Zero-Emissie Trucks (AanZET)

Veranderingen in de aanschafsubsidieregeling voor Zero-Emissie Trucks (AanZET) 

Zero-Emissie trucks

De nieuwe aanschafsubsidieregeling voor Zero-Emissie Trucks (AanZET) voor 2024 is gepubliceerd door het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat.

Wij delen graag nieuws over de recente veranderingen in de aanschafsubsidieregeling voor Zero-Emissie Trucks (AanZET). Het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat heeft deze nieuwe regeling gepubliceerd en de hoogte van het subsidiebedrag is gestegen van 30 miljoen naar 45 miljoen euro. Lees hier het gehele artikel, om alle belangrijke wijzigingen te bekijken.

Heeft u vragen?

Heeft u vragen over deze subsidie of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met een van onze specialisten. In het team Duurzaamheidsadvies helpen we onze klanten bij het aanvragen van subsidies en fiscaal aantrekkelijke regelingen. Daarnaast hebben we de expertise in huis om investeringsmogelijkheden naast elkaar te zetten en u te helpen bij het maken van de juiste afwegingen. Ook kunnen we direct schakelen met verschillende (duurzame) financieringspartijen. U kunt contact opnemen via onderstaande button of per mail: info@vanoers.nl.

Neem contact op

Mieke Beerens
Mieke Beerens
Adviseur duurzaamheid

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Keswin Corporaal
Keswin Corporaal | Manager duurzaamheidsadvies
Wilt u meer informatie over dit onderwerp?
Neem contact op met onze specialisten via onderstaand telefoonnummer of e-mailadres. Zij helpen u graag verder!