Vanoers.nlDuurzaamheidsadviesSubsidies en fiscale regelingen rondom duurzaamheid

Subsidies en fiscale regelingen rondom duurzaamheid 

Ook in 2024 zijn er een aantal subsidies en fiscale regelingen voor duurzame investeringen. Onze duurzaamheidsadviseurs hebben de belangrijkste updates uit het subsidielandschap voor u op een rij gezet.

Duurzame bedrijfsauto’s met SEBA

Ondernemers die in 2024 een elektrische bedrijfswagen zakelijk leasen of kopen kunnen opnieuw gebruik maken van de subsidieregeling voor Emissieloze Bedrijfsauto’s (SEBA). De aanvraagdatum voor SEBA is uitgesteld naar eind maart 2024. Let op: dit is tevens het laatste jaar waarin deze regeling van kracht is. Houd hier dus rekening mee als elektrische mobiliteit binnen uw bedrijf op de agenda staat. Bekijk hier de pagina van het RVO voor meer informatie.

Naast de SEBA-regeling zijn er nog talloze andere mogelijkheden om te profiteren van gunstige subsidieregelingen. Deze regelingen veranderen echter vaak en snel. Benieuwd naar een overzicht van een aantal van deze regelingen? Bekijk dan onze one-pager. Ons team met duurzaamheidsadviseurs staat klaar om u te helpen het overzicht te bewaren en om de kans op subsidies en fiscaal aantrekkelijke regelingen te maximaliseren.

Meer informatie

Wilt u weten of u in aanmerking komt voor een subsidie of fiscale regeling? Neem dan vrijblijvend contact op met onze adviseurs duurzaamheid en vraag een kennismakingsgesprek aan. Wij staan klaar om u te adviseren en te ondersteunen bij al uw vragen rondom subsidies en fiscale regelingen.. U kunt contact opnemen via onderstaande button of per mail: info@vanoers.nl.

Neem contact op

Keswin Corporaal
Keswin Corporaal
Manager duurzaamheidsadvies

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Keswin Corporaal
Keswin Corporaal | Manager duurzaamheidsadvies
Wilt u meer informatie over dit onderwerp?
Neem contact op met onze specialisten via onderstaand telefoonnummer of e-mailadres. Zij helpen u graag verder!