Vanoers.nlDuurzaamheidsadviesRapportageplicht werkgebonden personenmobiliteit

Rapportageplicht werkgebonden personenmobiliteit 

Rapportageplicht werkgebonden mobiliteit

Per 1 juli 2024 gaat de rapportageplicht werkgebonden personenmobiliteit (WPM) in voor ondernemingen met meer dan honderd werknemers. Zij zullen moeten rapporteren over het zakelijk verkeer van hun werknemers.

Rapportageplicht WPM

Het doel van de rapportageplicht WPM is de CO2-uitstoot van zakelijk en woon-werkverkeer van werknemers te verminderen. Heeft uw organisatie meer dan honderd werknemers? Dan bent u vanaf 2024 verplicht om een rapportage aan te leveren over het woon-werkverkeer van uw werknemers. In deze onepager leest u wat de rapportageplicht inhoudt, voor wie de WPM geldt en welke data u dient te verzamelen.

Download de onepager

Hulp nodig?

Om tijdig te kunnen rapporteren is het van belang dat u uw registratie vóór 1 juli 2024 op orde heeft. Heeft u hulp of advies nodig omtrent deze verplichting en/of de registratie van juiste gegevens? Onze duurzaamheidsadviseurs hebben kennis van de opkomende wetgeving en de praktische vertaling hiervarn. Plan nu een vrijblijvend gesprek in met één van onze adviseurs! Neem contact met ons op via onderstaande button of per mail: info@vanoers.nl.

Neem contact op

Keswin Corporaal
Keswin Corporaal
Manager duurzaamheidsadvies

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Keswin Corporaal
Keswin Corporaal | Manager duurzaamheidsadvies
Wilt u meer informatie over dit onderwerp?
Neem contact op met onze specialisten via onderstaand telefoonnummer of e-mailadres. Zij helpen u graag verder!