Vanoers.nlTransport en logistiek, DuurzaamheidsadviesBent u als transportondernemer klaar voor de CSRD-wetgeving en emissierapportageverplichtingen?

Bent u als transportondernemer klaar voor de CSRD-wetgeving en emissierapportageverplichtingen? 

CSRD & Rapportageverplichting

Uit een recent onderzoek van Buck consultants in opdracht van de Topsector Logistiek en SRA blijkt dat vervoerders onzeker zijn over de financiële gevolgen van emissierapportages en dat er veel onbekend is over de benodigde administratieve gegevens. Lees het gehele artikel via SRA.

De CSRD (Corporate Sustainability Reporting Directive) verplicht bedrijven van een bepaalde grootte om jaarlijks te rapporteren over relevante duurzaamheidsthema’s, waarbij de accountant een rol speelt in de controle van het duurzaamheidsverslag. Dit heeft ook impact op partijen in de keten, die zelf niet rapportageplichtig zijn. Als ondernemer kunt u mogelijk alsnog vragen verwachten van uw grootste klanten.

Van Oers staat klaar om transportondernemers te ondersteunen bij de voorbereiding op de CSRD-wetgeving en emissierapportageverplichtingen.
Met onze unieke combinatie van duurzaamheidsadviseurs én financieel specialisten ondersteunen wij ondernemers bij de voorbereiding op de CSRD-wetgeving en emissierapportageverplichtingen. Onze belangrijkste boodschap: Start op tijd!

Heeft u vragen?

Heeft u vragen over de CSRD of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met onze specialisten. Ons team staat voor u klaar om u te helpen navigeren door de uitdagingen van de CSRD-wetgeving.. U kunt contact opnemen via onderstaande button of per mail: info@vanoers.nl.

Neem contact op

demis van loenhout
Demis van Loenhout
Senior manager accountancy
Bekijk onze openstaande vacatures op Werken bij Van Oers.
  • icon
demis van loenhout
Demis van Loenhout

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Demis van Loenhout
Demis van Loenhout | Senior manager accountancy
Wilt u meer informatie over dit onderwerp?
Neem contact op met onze specialisten via onderstaand telefoonnummer of e-mailadres. Zij helpen u graag verder!