Vanoers.nlDga en familiebedrijvenGoed voorbereid op de opvolging van uw familiebedrijf

Goed voorbereid op de opvolging van uw familiebedrijf 

Opvolging familiebedrijven

Op 14 maart waren we voor de vierde sessie van het bedrijfsopvolgingsprogramma Van Oers Next Gen Op Koers te gast bij Aartsen. Een prachtig en internationaal opererend familiebedrijf in de wereld van groenten en fruit sinds 1907. Als het om vers gaat, gaat Aartsen het verst van iedereen!

Opvolgingsprogramma Next Gen op Koers

Tijdens het bedrijfsopvolgingsprogramma nemen we potentiële opvolgers van familiebedrijven tijdens meerdere sessies mee in wat er allemaal komt kijken bij een bedrijfsopvolging. In de voorgaande drie sessies zijn er verschillende onderwerpen aan bod gekomen. Zo hebben we het gehad over de visie en strategie van een bedrijf en werd het onderwerp financieel management behandeld.

Tijdens de vierde sessie op 14 maart werden de fiscale en juridische aspecten van opvolging van familiebedrijven doorgenomen. Willem Bakker heeft, samen met gastsprekers Bart van Logtestijn en Günes Güntekin van Rassers Advocaten, een praktijkcasus gepresenteerd om dit onderwerp verder te behandelen.

Meer informatie

Wilt u meer weten over ons opvolgingsprogramma Next Gen Op Koers of over andere aspecten die spelen bij opvolgingsvraagstukken rondom familiebedrijven? Neem dan contact op met één van onze specialisten via onderstaande button of per e-mail: info@vanoers.nl.

Neem contact op

willem bakker
Willem Bakker
Senior manager fiscaal

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

Altijd up-to-date blijven met Van Oers

Schrijf u meteen in voor de Van Oers nieuwsbrief.
Schrijf u in
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

willem bakker
Willem Bakker | Senior Belastingadviseur
Wilt u meer informatie over dit onderwerp?
Vul het contactformulier in of laat een terugbelverzoek achter.