Vanoers.nlAgroTerugblik: Rundvee & Mechanisatie Vakdagen

Terugblik: Rundvee & Mechanisatie Vakdagen 

Rundvee & Mechanisatie Vakdagen Gorinchem 2019

Afgelopen week, van 26 t/m 28 november, was Van Oers Agro aanwezig met een stand op de Rundvee & Mechanisatie Vakdagen in Gorinchem. Op deze beurs laten bijna 400 bedrijven, gericht op de agrarische sector, zich zien aan de professionals uit voornamelijk de rund- en melkveehouderij en de akkerbouw. Jaarlijks komen hier circa 19.000 bezoekers uit het midden- Zuiden- en Westen van Nederland op af.

Van Oers Agro nu ook in Roosendaal

In onze stand besteedde wij aandacht aan de opstart van onze activiteiten vanuit de vestiging Roosendaal. Hier zijn nu de specialisaties melkveehouderij en akkerbouw gevestigd. De stand werd over het algemeen dan ook bemand door onze collega’s van deze vestiging.

Een goede naam is geld waard

Onder het motto “Een goede naam is geld waard” konden bezoekers in onze stand raden hoeveel euro aan chocoladegeld er in een bokaal zat. Hieraan hebben 111 bezoekers meegedaan. Het goede antwoord was € 296,-. Het juiste antwoord werd beloond met een bol.com cadeaukaart ter waarde van € 50,-. Nogmaals bedankt voor uw deelname!

 

Ontwikkelingen in de agrarische sector

Op de beurs waren veel ontwikkelingen te zien op het gebied van duurzaamheid en energiebesparing. Zo waren er diverse zonnepanelen en energiebesparende technieken gepresenteerd, zoals voorkoelers en LED-verlichting. Gedurende deze Vakdagen hebben we verschillende vragen ontvangen over de mogelijkheden van energie investeringsaftrek en eventuele subsidieregelingen. Ook zullen veel van onze Brabantse klanten waarschijnlijk op korte termijn hun stal aanpassen door emissie-arme vloeren te leggen. We hebben verschillende klanten geattendeerd op de subsidiemogelijkheden voor jonge landbouwers bij het vervangen van deze vloeren.

Volgend jaar zal de 15e editie van de Rundvee & Mechanisatie Vakdagen plaatsvinden van 24 t/m 26 november 2020. Ook dan zullen wij weer aanwezig zijn en hopen u weer te kunnen begroeten in onze stand. Tot volgend jaar!

 

Meer informatie

Heeft u naar aanleiding van dit artikel nog vragen? Neem dan contact met ons op!

arie de jong
Arie de Jong
Relatiebeheerder
Contact
  • icon
arie de jong
Arie de Jong
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Altijd up-to-date blijven met Van Oers

Schrijf u meteen in voor de Van Oers nieuwsbrief.
Schrijf u in
  • Ik ga akkoord met de privacyverklaring.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

arie de jong
Arie de Jong | Relatiebeheerder
Wilt u meer informatie over dit onderwerp?
Vul het contactformulier in of laat een terugbelverzoek achter.