Met het Coronadossier houden wij u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

Een goede cybersecurity strategie met ons cybersecurity assessment

Aandelen
Cybersecurity assessment door Van Oers IT & Cybersecurity

Zorg voor een goede cybersecurity strategie

Heeft u al een cybersecurity strategie? Hoe gaat u om met cybersecurity en gevoelige informatie en hoe is uw cyberverdediging op dit moment? Met een cybersecurity assessment brengen we dit in kaart brengen. Door uw organisatie en de bijbehorende processen op een gestructureerde manier te doorgronden, leveren wij u een duidelijk en accuraat inzicht in uw huidige beheersing van informatiebeveiliging. Met deze resultaten heeft u een goed vertrekpunt voor het bouwen van een efficiëntere, maar vooral ook effectievere cybersecurity strategie.

Waarom het cybersecurity assessment?

Het assessment is de basis voor het bepalen van uw cybersecurity strategie. Het geeft namelijk aan hoe uw informatiebeveiliging is geregeld. Aan de hand van interviews, document reviews en vragenlijsten, inventariseren we de huidige situatie rondom cybersecurity, gevoelige informatie en kritische infrastructuren. Het resultaat van ons assessment is een goede basis om te starten met een goede cybersecurity strategie. Snel en kostenefficiënt.

Cybersecurity assessment door Van Oers IT & Cybersecurity

Wat komt er uit het assessment?

  • We brengen in kaart hoe adequaat uw cyberverdediging is.
  • Een duidelijk overzicht van hoe u scoort op het gebied van business functies (mensen, processen en technologie) en securitygebieden (preventie, detectie en respons).
  • Concrete actiepunten, aanbevelingen en duidelijke prioriteiten met het doel de cybersecurity van uw organisatie verder te verhogen.
  • Een samenvatting voor uw management die hen in staat stelt betere project- en investeringsbeslissingen te nemen.

Best practices vanuit diverse security standaarden in combinatie met onze expertise, maakt het assessment geschikt voor elke organisatie.

Stappen van het cybersecurity assessment

  • Een consultant van ons cybersecurityteam leidt u door het volledige assessmentproces door middel van on-site sessies gebaseerd op een workshop met stakeholders.
  • Na de workshop worden de resultaten verwerkt tot een beknopte presentatie die vervolgens intern wordt gepresenteerd.
  • U ontvangt de presentatie inclusief samenvatting van de resultaten. Deze presentatie bevat de concrete bevindingen, aanbevelingen en een roadmap die uw organisatie vanuit prioriteit in staat stelt tot verbetering.
martin van der voort
Martin van der Voort | Senior IT & Cybersecurity consultant
Benieuwd hoe uw bedrijf scoort met ons cybersecurity assessment?
Vul het contactformulier in of laat een terugbelverzoek achter. Het kennismakingsgesprek is vrijblijvend en kosteloos.
Neem contact op phone Terugbelverzoek