Vanoers.nlBranchesAgroOver Van Oers Agro

Over Van Oers Agro

Boerenbedrijf en stal met koeien
Over Van Oers Agro

Voor agrarisch advies komt u naar Van Oers Agro

Van Oers Agro is een modern en vooruitstrevend kantoor. Wij bieden verschillende diensten aan voor verschillende sectoren. Met onze online dienstverlening heeft u dagelijks actueel inzicht in de financiële positie van uw bedrijf. Op basis van die gegevens kunnen we u op maat adviseren in elke levensfase van uw bedrijf. Daarnaast beschikken we over een groot netwerk en organiseren we evenementen waarbij we agrarische ondernemers ook met elkaar kunnen verbinden.

Waarom Van Oers Agro?

  • Relatiebeheerders uit uw sector
  • Deskundig advies
  • Specialisten in elke sector
  • Wij spreken uw taal
  • Ondersteuning in iedere fase
  • Wij verbinden ondernemers met elkaar
Over Van Oers Agro

Eén vast aanspreekpunt

Uw vaste relatiebeheerder komt uit uw sector. Hij weet alles van uw bedrijf, informeert u proactief als er iets speelt wat voor u belang kan zijn en staat klaar om uw vragen te beantwoorden. Hij begrijpt dat u van alles aan uw hoofd heeft en denkt met u mee om uw plannen tot uitvoering te brengen. Komt het u beter uit als uw boekhouder in de avond langs komt? Vanzelfsprekend is dat geen probleem, Van Oers Agro is er wanneer het u uitkomt.

Over Van Oers Agro

Agro-advies op maat

Natuurlijk verwerken wij vakkundig uw administratie, stellen uw jaarcijfers samen en zorgen voor correcte belastingaangiften. Onze echte toegevoegde waarde zit echter in onze mensen, in onze adviseurs. Onze relatiebeheerders en specialisten komen uit de agro-sector en weten als geen ander wat u bezig houdt. Dit koppelen ze aan hun vakkennis, waardoor ze voor u de ideale sparringpartner zijn bij alle dagelijkse en strategische beslissingen die u neemt.

Meer weten?

Neem direct contact met ons op

Klanten die u voor zijn gegaan

Samenwerking met Van Oers

Theunis Mulders
Theunis Mulders | Directeur
Benieuwd hoe we uw bedrijf verder helpen met gedegen agrarisch advies?
Vul het contactformulier in of laat een terugbelverzoek achter. Het kennismakingsgesprek is altijd vrijblijvend en kosteloos.