Vanoers.nlHoe kan ik mijn medewerkers verder helpen met ontwikkelen?
Hoe kan ik mijn medewerkers verder helpen met ontwikkelen?

Ontwikkeling van medewerkers is tegenwoordig erg belangrijk. Enerzijds maakt de mogelijkheden voor ontwikkeling u een aantrekkelijke werkgever, anderzijds zorgt het ervoor dat uw werknemers zich aan uw bedrijf binden. Doordat er continu nieuwe innovatieve en technologische ontwikkelingen zijn is het belangrijk om te zorgen dat uw medewerkers bij blijven.

 

Capaciteiten en competenties

Een van de manieren waarbij wij helpen bij het ontwikkelen van teams of medewerkers is middels het ontwikkelassessment.  Hiermee maken we inzichtelijk wat iemand kan (capaciteiten), waardoor iemand gemotiveerd raakt en welke gedragingen zijn voorkeur hebben (competenties). Deze informatie helpt u om objectief naar uw medewerker te kijken en u te ondersteunen in het bepalen van vervolgstappen in de ontwikkeling. Aansluitend kunnen wij een Gap Analyse maken van de gewenste competenties en de nog te ontwikkelen competenties. Ook kunnen wij bijvoorbeeld uw beoogd opvolger begeleiden middels professionele coaching.

 

Ontwikkelassessment

Of u nu de structuur van coaching en beoordelen wil verbeteren of opzetten, een opleidingsplan wilt invoeren, ervoor wilt zorgen dat de instrumenten en processen juist zijn om uw werknemers te laten ontwikkelen of een managementtraining of coaching wilt  geven voor optimale competentie-ontwikkeling. Wij verzorgen maatwerktrajecten en hebben de instrumenten in huis om dit voor u op te zetten.

Melanie Kaljouw
Melanie Kaljouw
HR-coördinator
Direct contact

Van Oers HRM-advies
Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  • Ik ga akkoord met de privacyverklaring.

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.