Vanoers.nlDoor de hoeveelheid producten in de winkel en de beperkte omvang van de automatisering weet ik niet wat mijn marge per productgroep is. Heeft het zin om dan iedere maand mijn cijfers in te zien?
Door de hoeveelheid producten in de winkel en de beperkte omvang van de automatisering weet ik niet wat mijn marge per productgroep is. Heeft het zin om dan iedere maand mijn cijfers in te zien?

Het is altijd nuttig om inzicht te hebben in uw cijfers, zodat u kunt inspelen op kansen. Indien u door welke reden dan ook niet de exacte marge per productgroep weet, kunt u werken met een gemiddelde marge. Deze is gebaseerd op informatie uit de branche of vanuit uw eigen ervaring. Op deze manier heeft u toch inzicht in uw cijfers en resultaten van iedere periode. Daarbij monitoren wij ook altijd de hoogte van uw voorraad, omdat dit de indicator is of de gemiddelde marge te hoog of te laag is.

Advies op maat

Onze specialisten weten met welke uitdagingen u te maken krijgt en spelen hier adequaat op in. Wij bieden u actuele rapportages, zodat u altijd inzicht heeft in de prestaties van uw onderneming. We bieden u daarnaast de mogelijkheid om werk uit de winkel te halen door slim gebruik te maken van diverse digitale mogelijkheden als scanning van inkoopfacturen en het maken van betaalbestanden voor de bank. Dit zorgt er o.a. voor dat facturen niet meer één voor één in de bank betaald hoeven te worden.

Meer informatie

Heeft u verder nog vragen of hulp nodig? Neem dan contact op met onze specialisten via info@vanoers.nl.

Gertjan de Kroes
Gertjan de Kroes
Directeur