Over food en retail

Over Van Oers Food en retail
Over food en retail

Uw accountant in food en retail

Er ligt een grote druk op de sector. Economische ontwikkelingen hebben direct effect op de koopkracht en het vertrouwen van de consument, zowel positief als negatief. De sector is daardoor sterk afhankelijk van het consumentengedrag. Bij Van Oers hebben wij specialisten met kennis van de sector die u kunnen adviseren en ondersteunen.

over food en retail

Waarom Van Oers als uw food en retailspecialist?

Als accountants- en advieskantoor is het logisch dat wij alles weten omtrent fiscaal advies, tussentijdse rapportages en jaarrekeningen en het opstellen van een financiële planning. Onze kennis reikt echter verder vanwege onze ruim 20 jaar ervaring in de sector. Onze food- en retailspecialisten gaan periodiek het gesprek aan met u als retailondernemer, omdat zij precies weten waar de kansen en valkuilen voor uw onderneming liggen.

Inzicht in uw actuele cijfers

Wij attenderen u op veranderingen en op kansen die wij binnen de sector signaleren, zodat u daar tijdig op kunt anticiperen en inspelen. Wij geven u periodiek inzicht in uw cijfers via een speciaal voor de sector ontwikkeld dashboard waarin naast de gerealiseerde resultaten de volgende zaken zijn opgenomen:

  • inzicht in omzet en omzet per productgroep;
  • inzicht in marges en marges per productgroep;
  • inzicht in derving, verlies, diefstal;
  • inzicht in uw begroting vs. de werkelijkheid;
  • inzicht in personeelskosten;
  • inzicht in voorraadontwikkeling per productgroep.

Hierdoor bent u actueel geïnformeerd over de prestaties van uw onderneming. We bieden u daarnaast de mogelijkheid om werk uit de winkel te halen door slim gebruik te maken van diverse digitale mogelijkheden als scanning van inkoopfacturen en het maken van betaalbestanden voor de bank. Dit zorgt er o.a. voor dat facturen niet meer één voor één in de bank betaald hoeven te worden.

Uw bedrijf vergelijken met sectorgenoten

Wilt u continu op de hoogte zijn van de actuele cijfers? Onze specialisten geven u inzicht door uw onderneming te vergelijken met sectorgenoten. Zo kunt u slim inspelen op kansen die zich voordoen, zodat u altijd dat stapje voor blijft.

Van Oers, dé adviseur voor de food- en retailsector

Onze specialisten weten met welke uitdagingen u te maken krijgt en spelen hier adequaat op in. We bieden u actuele rapportages, zoveel mogelijk digitale koppelingen, vaste prijzen en duidelijke communicatie. Door onze kennis van de sector te combineren met accountancy, financieringen, belastingadvies, loonadvies en juridisch advies, zijn wij uw accountant in de food- en retailsector. Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met onze specialisten.

Voorbeelden van het food en retail dashboard

Dashboard food en retail

Dashboard food en retail

Dashboard food en retail

Dashboard food en retail

Dashboard food en retail

Gertjan de Kroes
Gertjan de Kroes | Directeur accountancy
Benieuwd wat wij voor uw onderneming kunnen betekenen?
Vul het contactformulier in of laat een terugbelverzoek achter. Het kennismakingsgesprek is vrijblijvend en kosteloos.
Neem contact op phone Terugbelverzoek