Peter Hofwegen
Directeur organisatieadvies

Peter Hofwegen

Na zijn studie Technische Bedrijfskunde en een bancaire loopbaan in het zakelijke segment, is Peter Hofwegen in 2014 als directeur bij Van Oers begonnen. Hij is o.a. verantwoordelijk voor Van Oers Organisatieadvies en IT & Cybersecurity. Behalve jarenlange ervaring in de financiële sector, brengt Peter ondernemingsgezindheid én enthousiasme met zich mee. Zijn visie: “Elk succes begint met enthousiasme.”
Peter hofwegen AAN HET WOORD

“Ik ben van origine een technisch bedrijfskundige (HTS) met veel ervaring in de commercie en heb veel kennis van de financiële- en bedrijfskundige processen binnen organisaties.

“Ik heb me bij Van Oers met name verdiept in het samen met ondernemers zoeken naar verbeterpotentieel binnen hun ondernemingen. Dit kan op vele plaatsen binnen bedrijven gevonden worden. Daarnaast houd ik me bezig met bancair advies, bedrijfskundig advies en de begeleiding van professionals, zowel binnen Van Oers als bij onze klanten. In de vele begeleidingstrajecten, die zich kenmerken door snelheid, actiegerichtheid en praktische toepasbaarheid, die ik inmiddels heb mogen doen voor ondernemers in verschillende branches kan ik mijn passie voor vernieuwing, verbetering en nieuwe energie volledig kwijt. We hebben met het team Organisatieadvies een uniek concept ontwikkeld wat in elk bedrijf toepasbaar is en tot resultaten zal leiden. We adviseren klanten op een aantal deelgebieden, zoals strategie, financiering, HRM, IT & Cybersecurity.

Ik ga voor succes; dat is mijn drive. Daar hoort soms ook het vermogen bij om met tegenslagen om te gaan. De vaardigheden die daarvoor nodig zijn, scherp ik o.a. aan tijdens de vele sportieve activiteiten die ik onderneem. Ik ben op sportief vlak tamelijk veelzijdig. Van tennissen, golfen, fitness en hardlopen tot schaatsen, wielrennen en skiën.”

peter hofwegen
Peter Hofwegen | Directeur organisatieadvies
Benieuwd wat onze specialisten voor u kan betekenen?
Onze specialisten gaan graag een vrijblijvend gesprek met u aan. Neem direct contact op.