Typ hier uw zoekwoord
Jeroen Mathijssen, RA/RC
Directeur innovatie

Jeroen Mathijssen, RA/RC

De wereld verandert snel. Bedrijven en hun bedrijfsvoering veranderen mee. Wie niet innoveert, staat stil en wie stilstaat, gaat achteruit. Juist wanneer een organisatie goed loopt, is innoveren en vooruitgaan noodzakelijk. Jeroen Mathijssen geeft als Directeur Innovatie leiding aan ‘de toekomst van Van Oers’. Zelf krijgt de geboren en getogen Bredanaar altijd energie van nieuwe dingen ondernemen.
Over Jeroen

In alles wat ik doe, zoek ik naar vernieuwing

“Door binnen Van Oers te innoveren, helpen we onze klanten verder én blijven we een aantrekkelijke werkgever. Want juist door nieuwe technieken en methoden te omarmen, ontstaat meer ruimte om als accountant of fiscalist de meedenkende adviseur van de klant te zijn. Dáár zit onze toegevoegde waarde.

Met een achtergrond als registeraccountant en registercontroller werkte ik binnen de accountancy, het verzekeringswezen en centraal en lokaal binnen de (Rabo)bank. De grootste verandering in mijn loopbaan was de overstap van het verrichten van inhoudelijke werkzaamheden naar leidinggeven. Sindsdien werk ik het liefst op het snijvlak van mensen, organisatie en inhoud. Via mijn netwerk kwam ik met Van Oers in contact. Mijn interesse was direct gewekt toen bleek dat Van Oers iemand zocht met kennis van accountancy én innovatie én automatisering én verandermanagement. Van Oers is groot genoeg om te innoveren, maar compact genoeg om veranderingen ook daadwerkelijk te realiseren.

Om innovatie behapbaar te maken, hebben we een aantal focusprojecten benoemd, zoals robotisering, business intelligence en het AFAS-partnerschap. Ik volg alle projecten en stuur ze aan volgens een strak tijdpad en heldere doelstellingen. Mijn kracht is om het totaal te overzien, zonder verstrikt te raken in de details. Door steeds focus aan te brengen, zetten we stappen vooruit. Verbindingen leggen in en over de organisatie heen, is daarbij essentieel; een vaardigheid die ik in mijn rol als muzikant sterk heb kunnen ontwikkelen.

Naast mijn rol als Directeur Innovatie ben ik namelijk muzikant. Ik speel piano in diverse bands, van jazz en blues tot rock ’n roll. In een band stem je continu op elkaar af, ook letterlijk, en ben je altijd bezig om verbinding te maken. Verder zit ik in de Raad van Toezicht van een onderwijsorganisatie. Zo zet ik mijn kennis in voor de maatschappij terwijl ik zelf ook weer leer in deze rol. Naast al deze activiteiten, kan ik prima ontspannen. Gezellig in Breda op het terras, mensen ontmoeten en gewoon genieten.”

Neem contact op met Van Oers
Vul hier uw gegevens in en wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op!

  • Hidden
  • Hidden
  • Hoe kunnen we u bereiken?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Van Oers

Benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen?

Vul het contactformulier in of laat een terugbelverzoek achter. Het kennismakingsgesprek is vrijblijvend en kosteloos.
Bekijk onze diensten en branches Direct contact
image description