A.W. (Andre) de Vlaming RA
Directeur

A.W. (Andre) de Vlaming RA

Andre de Vlaming startte bij Van Oers als stagiaire. Om er direct na zijn studie HEAO Accountancy in Breda (1985) terug te keren als medewerker en er nooit meer weg te gaan. Na oprichter Harrie van Oers is Andre de Vlaming het langst van alle huidige directieleden bij Van Oers betrokken.
Over Andre

Ontrafelen of de werkelijkheid correspondeert met de cijfers in de boeken

“Met de wetenschap van nu kun je achteraf stellen dat ik in één keer de goede keuze heb gemaakt om bij Van Oers te gaan werken. De fijne kring klanten, het hechte team met prettige collega´s en mijn afwisselende werk maken dat ik nog nooit één dag spijt heb gehad van deze keuze. Ik heb me jarenlang beziggehouden met het dagelijks bestuur van de complete Van Oers organisatie, was ik verantwoordelijk voor de interne administratie en de aansturing van de accountancy praktijk in Oosterhout. Nu houd ik me vooral bezig met boekenonderzoeken voor onze Corporate Finance afdeling.

Voor deze zogenaamde boekenonderzoeken (Due Diligence) ben ik in de wieg gelegd. Due Diligence is tegenwoordig onderdeel van Corporate Finance, want dit wordt meestal ingezet bij fusies en overnames. Bij elk boekenonderzoek door Van Oers ben ik persoonlijk betrokken. Mijn aanpak heeft namelijk al dikwijls laten zien dat ik in staat ben om te ontrafelen of de werkelijkheid correspondeert met de cijfers in de boeken. Indien nodig weet ik de vinger op de zere plek te leggen.

Ik vind mijn werk erg leuk en ga daarom niet lang op vakantie. Voor het maken van korte stedentrips in Europa en Amerika maak ik een uitzondering. Tijdens mijn vakanties blijf ik voor Van Oers bereikbaar. Toch word ik dan nooit gebeld. Mijn collega´s weten namelijk dat ik dan acuut mijn vakantie afbreek en terugvlieg naar Van Oers.”

  • Vul hier uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

    Wij streven ernaar om binnen 1 werkdag contact met u op te nemen.
  • Hoe kunnen we u bereiken?
  • Ik ga akkoord met de privacyverklaring.

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Van Oers Accountants

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Wij zijn uw accountant voor nu en voor de toekomst. Zorg ook dat uw zaken goed geregeld zijn.
Bekijk onze dienst Direct contact
Accountant in Breda, Oosterhout, Roosendaal en Zundert