Vanoers.nlIT AdviesWhitepaper – Cybersecurity assessment

Whitepaper - Cybersecurity assessment 

Whitepaper - cybersecurity assessment

Met een cybersecurity assessment kunt u de beveiligingsmaatregelen en -processen van uw organisatie evalueren en kwetsbaarheden, risico’s en zwakke punten in het cybersecuritybeleid en de implementatie ervan identificeren. U verkrijgt hiermee inzicht in de volwassenheid van (informatie)beveiliging binnen uw organisatie en de verbeteringen die gedaan kunnen
worden om potentiële bedreigingen te elimineren. Het assessment dient tevens als een goede nulmeting op basis waarvan uw volgende stappen kunt bepalen.

Mens, proces en techniek

Voor het uitvoeren van een cybersecurity assessment kan gebruik gemaakt worden van het 9-vlaksmodel. Dit model verdeelt cybersecurity in negen verschillende vlakken, elk met zijn eigen focusgebied. Het beoordeelt cybersecurity op basis van drie belangrijke aspecten: mens, proces & techniek en vanuit drie invalshoeken: preventie, detectie & respons. In deze whitepaper leest u meer over het 9-vlaksmodel, hoe deze ingezet kan worden en een stappenplan voor het gebruik van het model.

Download de whitepaper

Meer informatie

Heeft u vragen naar aanleiding van de whitepaper? Onze IT & Cybersecurity consultants helpen u graag. Neem vrijblijvend contact met hen op via onderstaande button of per e-mail: IT-Advies@vanoers.nl

Brechtje Brugman Dekkers
Brechtje Brugman-Dekkers
Manager IT advies
Bekijk onze open-staande vacatures op Werken bij Van Oers.
  • icon
Brechtje Brugman Dekkers
Brechtje Brugman-Dekkers
Van Oers IT Advies

Wilt u cyberrisico’s voorkomen?

Maak uw organisatie weerbaar tegen beveiligingsrisico’s en online dreigingen. Wij optimaliseren en automatiseren uw bedrijfsprocessen en we waarborgen uw kwaliteit. Wij zijn de adviseur waar u op kunt vertrouwen. Uw specialist voor uw IT Advies vraagstukken.
Meer informatie
10 tips voor 2020: Cybersecurity

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Brechtje Brugman-Dekkers
Brechtje Brugman-Dekkers | Manager IT advies
Wilt u meer informatie over dit onderwerp?
Neem contact op met onze specialisten via onderstaand telefoonnummer of e-mailadres. Zij helpen u graag verder.