Vanoers.nlIT AdviesDe voordelen van procesautomatisering

De voordelen van procesautomatisering 

De voordelen van procesautomatisering

Het toepassen van procesautomatisering biedt volop kansen om veel terugkerende handelingen te robotiseren. Dit biedt efficiencyvoordeel en voorkomt dat medewerkers hun plezier in het werk verliezen door routinematige handelingen.

De stappen van procesautomatisering

Een belangrijke eerste stap bij procesautomatisering is goed inzicht verkrijgen in hoe de werkprocessen op dit moment georganiseerd zijn. Daaruit blijkt waar mogelijkheden liggen om de processen te stroomlijnen, door onnodige handelingen weg te laten, en om deze verder te standaardiseren. Als laatste stap vindt vervolgens het automatiseren plaats, waarbij handmatige handelingen volledig worden overgenomen door de computer. Het Innovatieteam van Van Oers gebruikt hiervoor Microsoft Power Automate. Hiermee is een groot aantal standaard handelingen geautomatiseerd, zodat de collega’s hun kostbare tijd aan andere nuttige zaken kunnen besteden. We kunnen dit ook bij uw bedrijf invoeren.

Meer informatie

Heeft u interesse eens de mogelijkheden voor uw bedrijf te verkennen? Neem gerust contact op voor een vrijblijvende kennismaking met ons IT Advies team. Of laat u inspireren tijdens een Show & Tell sessie bij Van Oers, waarbij concrete voorbeelden worden getoond van hoe procesautomatisering in de praktijk werkt. Neem vrijblijvend contact met hen op via onderstaande button of per e-mail: IT-Advies@vanoers.nl

  • icon
Brechtje Brugman Dekkers
Brechtje Brugman-Dekkers
IT Advies

Wilt u cyberrisico’s voorkomen?

Wie onderneemt, heeft heel wat data te beveiligen. Van Oers helpt u cyberrisico’s inperken, zodat u niet alleen financieel maar ook online gezond blijft. Dat is ondernemen met voorsprong! En onze IT-specialisten gaan nog een stap verder. Wij optimaliseren en automatiseren uw bedrijfsprocessen en creëren daarmee nieuwe kansen.
Meer informatie
10 tips voor 2020: Cybersecurity

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Brechtje Brugman-Dekkers
Brechtje Brugman-Dekkers | Manager IT advies
Wilt u meer informatie over dit onderwerp?
Neem contact op met onze specialisten via onderstaand telefoonnummer of e-mailadres. Zij helpen u graag verder.