Vanoers.nlIT AdviesLaatste trends en ontwikkelingen in IT

Laatste trends en ontwikkelingen in IT 

Laatste trends en ontwikkelingen in IT

Nieuwe IT-ontwikkelingen brengen veel voordelen met zich mee maar kunnen ook de kans op een cybersecurity incident vergroten. Het is daarom van belang dat u op de hoogte blijft van deze nieuwe ontwikkelingen en trends. In deze whitepaper nemen we u mee in de laatste ontwikkelingen op het gebied van IT en cybersecurity en bieden we u handvaten om uw basisbeveiliging up-to-date te houden.

Tips & tricks

Omdat cybersecurity een doorlopend proces is, is het cruciaal om uw strategieën aan te passen en te evolueren om nieuwe en opkomende dreigingen aan te pakken. Houdt daarnaast uw basis op orde en zorg dat uw medewerkers goed opgeleid zijn over de beste beveiligingspraktijken, inclusief hoe ze beveiligingsdreigingen kunnen herkennen en erop kunnen reageren. In deze whitepaper komt u ook meer te weten over hoe dit aan kunt pakken.

Download de whitepaper

Meer informatie

Heeft u vragen naar aanleiding van de whitepaper? Onze IT & Cybersecurity consultants helpen u graag. Neem vrijblijvend contact met hen op via onderstaande button of per e-mail: IT-Advies@vanoers.nl

  • icon
Brechtje Brugman Dekkers
Brechtje Brugman-Dekkers
Van Oers IT Advies

Wilt u cyberrisico’s voorkomen?

Maak uw organisatie weerbaar tegen beveiligingsrisico’s en online dreigingen. Wij optimaliseren en automatiseren uw bedrijfsprocessen en we waarborgen uw kwaliteit. Wij zijn de adviseur waar u op kunt vertrouwen. Uw specialist voor uw IT Advies vraagstukken.
Meer informatie
10 tips voor 2020: Cybersecurity

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Brechtje Brugman-Dekkers
Brechtje Brugman-Dekkers | Manager IT advies
Wilt u meer informatie over dit onderwerp?
Neem contact op met onze specialisten via onderstaand telefoonnummer of e-mailadres. Zij helpen u graag verder.