Vanoers.nlIT AdviesIT & Innovatie events

IT & Innovatie events 

IT & Innovatie events

Onze IT-specialisten houden onze klanten en collega’s graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van IT. Op deze manier zorgen zij ervoor dat klanten en relaties goed geïnformeerd zijn en dat onze collega’s continu blijven innoveren. Daarom heeft onze afdeling IT Advies afgelopen maanden verschillende events georganiseerd. We blikken hier in dit artikel kort op terug.

Kennissessie Cybersecurity

Oktober stond in het teken van de Cybersecuritymaand! Om cybersecurity nog eens extra onder de aandacht te brengen bij onze klanten en relaties hebben we, in samenwerking met SecureMe2, een kennissessie georganiseerd. We mochten hiervoor gebruikmaken van de locatie van Supertape. Het onderwerp van deze kennissessie was de nieuwe NIS2-wetgeving. We vertelden ondernemers hoe ze NIS2-proof kunnen worden, aanvullend vertelde Supertape over hun ervaring met het advies van Van Oers op dit gebied. De geslaagde middag werd afgerond met een rondleiding bij Supertape en een gezellige netwerkborrel.

Wilt u meer te weten komen over hoe u NIS2-proof kunt worden? Download dan onze whitepaper: Hoe word je NIS2-Proof?

Innovatie hackathon

In november werd er een hackathon georganiseerd voor onze interne IT Community. Vijfentwintig collega’s uit onze verschillende disciplines werden samengebracht om een creatieve oplossing te bedenken voor een specifieke uitdaging. In een cookersessie van twee uur gingen ze aan de slag met een vraagstuk op het gebied van innovatie dat in komend kalenderjaar uitgevoerd zou kunnen worden en ervoor zorgt dat wij onze klanten nog beter kunnen ondersteunen. Waar de ene groep direct verschillende concrete oplossingen bediscussieerde, was de andere groep het eerste uur nog volop bezig met het helder krijgen van een oplossingsrichting. Allemaal inzichten waar we iets mee kunnen. Toch kon er maar één idee als winnaar uit de bus komen. Dit idee zal in het eerste kwartaal van 2024 verder uitgewerkt worden. Hierover later meer. Houd ons dus zeker in de gaten!

Meer informatie

Heeft u vragen naar aanleiding van dit artikel? Of wilt u weten hoe Van Oers u kan helpen om goed voorbereid te zijn op de NIS2-wetgeving? Onze IT & Cybersecurity consultants helpen u graag. Neem vrijblijvend contact met hen op via onderstaande button of per e-mail: IT-Advies@vanoers.nl

  • icon
Brechtje Brugman Dekkers
Brechtje Brugman-Dekkers
IT Advies

Wilt u cyberrisico’s voorkomen?

Wie onderneemt, heeft heel wat data te beveiligen. Van Oers helpt u cyberrisico’s inperken, zodat u niet alleen financieel maar ook online gezond blijft. Dat is ondernemen met voorsprong! En onze IT-specialisten gaan nog een stap verder. Wij optimaliseren en automatiseren uw bedrijfsprocessen en creëren daarmee nieuwe kansen.
Meer informatie
10 tips voor 2020: Cybersecurity

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Brechtje Brugman-Dekkers
Brechtje Brugman-Dekkers | Manager IT advies
Wilt u meer informatie over dit onderwerp?
Neem contact op met onze specialisten via onderstaand telefoonnummer of e-mailadres. Zij helpen u graag verder.