Vanoers.nlIT AdviesPhishing test

Phishing test 

Phising mail

Mensen zijn momenteel de zwakste schakel binnen security. Om uw werknemers bewust te maken van de gevaren en gevolgen die phishingmails met zich meebrengen bieden wij een zogenaamde phishing test aan.

Phishing as a service

We raden ten zeerste aan om periodiek een training aan het gehele personeel te geven zodat zij bewust blijven van de securityrisico’s. Daarbij is het aan te raden om dit continu te beoordelen door regelmatig phishing tests uit te laten voeren. Zo blijft uw personeel waakzaam en voorzichtig.

Aanpak van een phishing test

Het doel van deze phishing test is het identificeren en meetbaar maken van het security bewustzijn van medewerkers. Aansluitende phishing testen kunnen aantonen hoe effectief deze maatregelen geweest zijn. Via een dashboard is het mogelijk om een phishing campagne naar keuze samen te stellen.

Bij het samenstellen van uw eigen phishing campagne heeft u de keuze uit verschillende e-mail templates en webpagina’s. De webpagina’s zullen de nepsites zijn waar een werknemer naartoe wordt gelokt. Naast het verzamelen van de gebruikers die op een “kwaadaardige” link in de mail klikken, verzamelt ons platform ook wie heeft proberen in te loggen.

 

  • icon

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Altijd up-to-date blijven met Van Oers

Schrijf u meteen in voor de Van Oers nieuwsbrief.
Schrijf u in
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.