Vanoers.nlIT AdviesBusiness Intelligence

Business Intelligence 

BI

Bij steeds meer relaties zien we het gebruik van digitale dashboards stijgen. Hiermee heeft u snel en overzichtelijk inzage in de prestaties en daarmee kunt u ook slim bijsturen om processen te optimaliseren. Dan gaat het over financiële cijfers, zoals omzet en kosten, maar steeds vaker ook om niet-financiële informatie, zoals ziekteverzuim of doorlooptijden. Wilt u weten hoe Van Oers u hierbij kan helpen? Lees dan verder.

Benchmark informatie

Waar Van Oers van oudsher zorgdraagt voor relevante en betrouwbare informatie, benutten wij ook moderne tooling voor deze ‘business intelligence’. Op deze wijze beschikken we bijvoorbeeld voor onze agrarische klanten over gerichte benchmark informatie, inclusief data vanuit de markt, om de bedrijfsprestaties te kunnen afzetten tegen vergelijkbare ondernemingen.

Zelf met BI aan de slag

Naast kant en klare dashboards, helpen we met onze expertise ook steeds meer klanten die zelf met Business Intelligence aan de slag gaan. Dat zijn vragen op het gebied van informatiebehoefte (wat wil ik kunnen volgen?), data modellering (hoe structureer ik de beschikbare data?) en het op een veilige en geautomatiseerde manier ontsluiten van data uit systemen. Vrijwel alle actuele software biedt hiertoe mogelijkheden.

Haal meer waarde uit uw data, neemt contact op met Van Oers: Business Intelligence.

Meer informatie

Heeft u vragen naar aanleiding van dit artikel? Neem dan contact op met onze specialisten. Zij helpen u graag verder.

Brechtje Brugman Dekkers
Brechtje Brugman-Dekkers
Manager IT advies
Bekijk onze open-staande vacatures op Werken bij Van Oers.
  • icon
Brechtje Brugman Dekkers
Brechtje Brugman-Dekkers
Van Oers IT Advies

Wilt u cyberrisico’s voorkomen?

Maak uw organisatie weerbaar tegen beveiligingsrisico’s en online dreigingen. Wij optimaliseren en automatiseren uw bedrijfsprocessen en we waarborgen uw kwaliteit. Wij zijn de adviseur waar u op kunt vertrouwen. Uw specialist voor uw IT Advies vraagstukken.
Meer informatie
10 tips voor 2020: Cybersecurity

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Brechtje Brugman-Dekkers
Brechtje Brugman-Dekkers | Manager IT advies
Wilt u meer informatie over dit onderwerp?
Neem contact op met onze specialisten via onderstaand telefoonnummer of e-mailadres. Zij helpen u graag verder.