Vanoers.nlHR SolutionsWat maakt het nieuwe Loket.nl zo interessant?

Wat maakt het nieuwe Loket.nl zo interessant? 

Loket

De nieuwe volledige omgeving van Loket.nl is dichterbij dan ooit! Mede daarom gaan wij u vanaf nu nadrukkelijk meenemen gedurende deze overgangsfase. In dit artikel een paar leuke nieuwtjes én belangrijke informatie omtrent de uitrol van de nieuwe omgeving.

Goed om te vermelden is dat de oude omgeving voorlopig nog toegankelijk blijft en qua data synchroon loopt met de nieuwe omgeving. De verwachting is dat in het voorjaar van 2022 de definitieve nieuwe omgeving compleet is met alle benodigde functies. Exacte datum zal tijdig worden gecommuniceerd.

  Eén login zonder onnodige handelingen

  Op dit moment maakt Loket Classic nog gebruik van diverse URL’s. Dit gaat veranderen naar één URL: https://login.loket.nl/ zonder captcha (de ik ben geen robot beveiliging). Meer gemak voor gebruikers met behoud van de veiligheidsstandaarden.

  Loket

  *U kunt de oude URL-snelkoppelingen alvast om te zetten naar de nieuwe link. Gebruikersnaam en wachtwoord welke nodig zijn voor de nieuwe koppeling blijven ongewijzigd.

  Overzichtelijke lay-out met handige functies

  De nieuwe omgeving geeft de mogelijkheden op een logische manier weer. Ook zijn er diverse filteropties mogelijk om makkelijk te schakelen tussen onderdelen of specifieke informatie in rapporten te laden.

  Loket

  Het HRM-dashboard kan uitkomst bieden voor diverse vraagstukken. Daarnaast zijn huidige modules in de nieuwe omgeving uiteraard nog beter uitgewerkt.

  Vanaf nu kunt u aangeven als u klaar bent met muteren:

  Breng de contactpersonen gemakkelijk via Loket.nl op de hoogte dat de uren staan ingevoerd. Met één druk op de knop via het belletje kan dat, aangevuld met aanvullende tekst indien gewenst. Ook is het mogelijk om betalingen van de loonaangifte te voldoen via een gemakkelijke iDEAL functie. Dat beperkt het aantal e-mails en scheelt tijd!

  Hulp nodig?

  Bent u nog geen klant bij ons en/of heeft u vragen naar aanleiding van dit artikel? Neem dan contact op met één van onze adviseurs. Zij zijn bereikbaar via 076-5025700 of loonadvies@vanoers.nl.

  Neem contact op

  astrid vermeer
  Astrid Vermeer - Jansen
  Procescoördinator payroll
  • icon
  astrid vermeer
  Astrid Vermeer - Jansen
  Van Oers Loonadvies

  Wilt u zeker zijn van een correcte en betrouwbare salarisadministratie?

  Van Oers Loonadvies neemt deze verantwoordelijkheid graag van u over. Wij geven u graag advies op maat en bieden ondersteuning. Bijvoorbeeld op het gebied van loonadvies, salarisadministratie, arbeidsrecht, loonbelasting en sociale zekerheid.
  Meer informatie
  Loonadministratie zelf doen

  Schrijf u in voor de nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Astrid Vermeer - Jansen
  Astrid Vermeer - Jansen | Procescoördinator payroll
  Wilt u meer informatie over dit onderwerp?
  Neem contact op met onze specialisten via onderstaand telefoonnummer of e-mailadres. Zij helpen u graag verder!