Vanoers.nlHR SolutionsMaak kennis met HR Solutions

Maak kennis met HR Solutions 

Maak kennis met HR Solutions

Zoals u wellicht al gezien heeft, is onlangs de huisstijl van Van Oers veranderd. Vanwege de steeds breder wordende dienstverlening van de afdeling Loonadvies zullen we u vanaf heden ondersteunen en adviseren als HR Solutions.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

De specialisten van HR Solutions ondersteunen en adviseren u nog steeds bij alles wat met uw personeel te maken heeft. Van salarisadministratie (op locatie of op afstand), arbeidsrecht, sociale zekerheid en loonbelasting tot HR-advies. We treden op als adviseur en sparringpartner om het optimale uit uw personeelsbeleid te halen.

Daarnaast hebben we het afgelopen jaar de specialismen op de afdeling verbreedt, zodat u nog meer kunt profiteren van onze kennis. U kunt daarom vanaf heden ook bij ons terecht met vragen over onboarding & employer branding, recruitment, gedragstrainingen en technische koppelingen. We beantwoorden niet alleen de vragen die u vandaag heeft, maar kijken ook met u mee vooruit. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Meer informatie

Benieuwd hoe Van Oers uw onderneming kan helpen? Neem dan contact op met één van onze adviseurs. U kunt contact opnemen met onze specialisten van HR Solutions via onderstaande button of per mail: hrsolutions@vanoers.nl.

Neem contact op

Chantal van Steenpaal directie Loonadvies
Chantal Kanhai
Directeur HR Solutions
HR Solutions

Wilt u zeker zijn van een correcte en betrouwbare salarisadministratie?

De specialisten van HR Solutions ondersteunen en adviseren u bij alles wat met uw personeel te maken heeft. Salarisadministratie, arbeidsrecht, sociale zekerheid en loonbelasting en HR-advies en werving.
Meer informatie
Loonadministratie zelf doen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Angela Veraart
Angela Veraart | Belastingadviseur
Wilt u meer informatie over dit onderwerp?
Neem contact op met onze specialisten via onderstaand telefoonnummer of e-mailadres. Zij helpen u graag verder!