Vanoers.nlBusiness Solutions, HR SolutionsMaakt u gebruik van AFAS maar nog niet van onze ISAE-certificering?

Maakt u gebruik van AFAS maar nog niet van onze ISAE-certificering? 

ISAE certificering

Wij zijn in het bezit van een ISAE-certificering op ons AFAS-salarisverwerkingsproces. Door onze procedures vast te leggen volgens het ISAE-certificaat borgen wij de kwaliteit door het strikt naleven van de voorgeschreven procedures. Met de ISAE-certificering geven we een sterk signaal af, het is een volgende stap in de borging van het kwaliteitsniveau dat wij binnen Van Oers nastreven en biedt al onze klanten nog meer zekerheid dat onze werkprocessen op orde zijn.

  ISAE-certificering

  Wij zijn in het bezit van een ISAE-certificering op ons AFAS-salarisverwerkingsproces. Door onze procedures vast te leggen volgens het ISAE-certificaat borgen wij de kwaliteit door het strikt naleven van de voorgeschreven procedures. Gebruikt u AFAS, maar maakt u nog geen gebruik van onze certificering? Lees dan even verder.

  Met de internationale ISAE-certificering geven we een sterk signaal af, het is een volgende stap in de borging van het kwaliteitsniveau die wij binnen Van Oers nastreven en biedt onze klanten nog meer zekerheid over de kwaliteit van de salarisverwerking die u aan ons heeft uitbesteed. Naast deze ISAE 3402 verklaring, zijn onze professionals namelijk NIRPA gecertificeerd, wat u de zekerheid geeft dat onze mensen beschikken over de kennis die nodig is voor het goed uitoefenen van hun vak.

  Met de ISAE verklaring kunnen wij u als klant (extra) zekerheid bieden ten aanzien van de beheersing van de processen voor de salarisverwerking die u aan ons heeft uitbesteed. Dit verhoogt de kwaliteit van onze dienstverlening. U ondervindt hier als klant geen hinder van; het geeft u als klant alleen maar meer zekerheid. U kunt ervoor kiezen om het ISAE 3402 rapport jaarlijks bij ons op te vragen.

  Waarom zou ik dit rapport opvragen?

  Onze ISAE verklaring biedt u als klant meer zekerheid over de kwaliteit van de diensten die u aan ons heeft uitbesteed. Maar ook uw controlerend accountant zal de internationale ISAE 3402 standaard erkennen en kan hierop steunen bij de jaarrekening controle. Dit leidt tot een efficiĆ«ntere – en daarmee veelal voordeligere jaarrekening controle door uw controlerend accountant. Wij adviseren u af te stemmen met uw controlerend accountant wat dit concreet voor uw organisatie betekent.

  Wij krijgen regelmatig de vraag of dit niet dubbel is ten opzichte van de ISAE 3402 van AFAS. Het rapport van AFAS is echter bedoeld om de kwaliteit van het AFAS Online platform te borgen. Het is dus niet dubbel.

  Heeft u advies nodig?

  Heeft u nog aanvullende vragen of wilt u graag meer informatie? Neem dan contact op met Marjolijn Wolst (m.wolst@vanoers.nl).

  Neem contact op

  Marjolijn Wolst
  Marjolijn Wolst - Boshoven
  Directeur
  Van Oers Loonadvies

  Wilt u zeker zijn van een correcte en betrouwbare salarisadministratie?

  Van Oers Loonadvies neemt deze verantwoordelijkheid graag van u over. Wij geven u graag advies op maat en bieden ondersteuning. Bijvoorbeeld op het gebied van loonadvies, salarisadministratie, arbeidsrecht, loonbelasting en sociale zekerheid.
  Meer informatie
  Loonadministratie zelf doen

  Schrijf u in voor de nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Marjolijn Wolst - Boshoven
  Marjolijn Wolst - Boshoven | Directeur
  Wilt u meer informatie over dit onderwerp?
  Neem contact op met onze specialisten via onderstaand telefoonnummer of e-mailadres. Zij helpen u graag verder!