Vanoers.nlHR SolutionsDefinitieve berekening Wtl 2022

Definitieve berekening Wtl 2022 

Definitieve berekening Wtl 2022

Binnenkort zullen de beschikkingen met de definitieve berekeningen voor de Wet tegemoetkomingen loondomein (Wtl) 2022 worden verstuurd door de Belastingdienst.

Definitieve berekening Belastingdienst

Als u over 2022 recht heeft op vergoedingen uit de Wet tegemoetkomingen loondomein (Wtl), dan ontvangt u uiterlijk 31 juli 2023 uw definitieve berekening van de Belastingdienst. In deze berekening is het definitieve bedrag opgenomen dat u ontvangt voor de loonkostenvoordelen (LKV), het lage inkomensvoordeel (LIV) en het jeugd-LIV. De berekening is gebaseerd op de gegevens die door de werkgever zijn aangeleverd via de loonaangifte bij de Belastingdienst. De Belastingdienst zal binnen zes weken nadat u de definitieve berekening heeft ontvangen het bedrag aan tegemoetkoming(en) aan u uitbetalen.

Wanneer u van mening bent dat de beschikking onjuist is, kan binnen zes weken na ontvangst van de beschikking bezwaar tegen deze beschikking worden gemaakt. Wilt u de definitieve berekening door ons laten controleren? Stuur de beschikking dan door naar uw contactpersoon van Van Oers Loonadvies.

Meer informatie

Heeft u vragen over dit artikel? Neem dan contact op met onze loonadvies specialisten. U kunt contact opnemen via onderstaande button of per mail: loonadvies@vanoers.nl.

Neem contact op

Angela Veraart
Angela Veraart
Belastingadviseur
Bekijk onze openstaande vacatures op Werken bij Van Oers.
  • icon
Angela Veraart
Angela Veraart
Van Oers Loonadvies

Wilt u zeker zijn van een correcte en betrouwbare salarisadministratie?

Van Oers Loonadvies neemt deze verantwoordelijkheid graag van u over. Wij geven u graag advies op maat en bieden ondersteuning. Bijvoorbeeld op het gebied van loonadvies, salarisadministratie, arbeidsrecht, loonbelasting en sociale zekerheid.
Meer informatie
Loonadministratie zelf doen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kim Heinen
Kim Heinen | Manager HR Solutions
Wilt u meer informatie over dit onderwerp?
Neem contact op met onze specialisten via onderstaand telefoonnummer of e-mailadres. Zij helpen u graag verder!