Vanoers.nlHR SolutionsBesteed minder tijd aan de vrije tijd van uw medewerkers!

Besteed minder tijd aan de vrije tijd van uw medewerkers! 

Digitale verlofadministratie

Weg met die omslachtige verlofadministratie! Handel verlofverzoeken makkelijk af met de verlofmodule en neem afscheid van verlofverzoeken via e-mail, losse briefjes of mondeling aan uw bureau.

Verlofregistratie

Verlofregistratie vergemakkelijken doe je in Loket met de verlofmodule. Verlof-saldi voor al uw medewerkers bijhouden, de juiste personen aanhaken voor digitale goedkeuring en inzicht houden in de bezetting door een overzichtelijke verlofkalender; de verlofapp zorgt ervoor dat u minder tijd kwijt bent aan de vrije tijd van uw medewerkers.

Werknemers kunnen eenvoudig via hun persoonlijke digitale omgeving hun verlof aanvragen. Zodra zij een vrije dag of vakantie aanvragen, krijgt de verantwoordelijke voor accordering hiervan een melding om de aanvraag te accepteren of te weigeren. En dat is nog niet alles; er wordt onderscheid gemaakt in wettelijke- en bovenwettelijke verlofuren. Automatisch wordt de eerst aflopende verlofsoort afgeschreven. U heeft hier dus geen omkijken meer naar.

 

 

Verlofkalender

‘Hoeveel vrije dagen heb ik nog?’ Een vraag die een werkgever vaak te horen krijgt. Wij zorgen ervoor dat er nooit meer onduidelijkheid is over de hoogte van het verlofsaldo. Wanneer een verlofaanvraag gedaan is, wordt het verlofsaldo automatisch bijgewerkt. Op ieder moment van de dag is het verlofsaldo actueel.

Met de overzichtelijke verlofkalender ziet u in één oogopslag welke werknemer vandaag of de komende dagen vrij is. Zo weet u altijd precies wie van uw medewerkers aanwezig is.

1 januari is een mooi moment, met de ingang van een nieuw kalenderjaar, om de verlofadministratie te digitaliseren.

 

Meer weten of hulp nodig?

Meer weten of heeft u vragen naar aanleiding van dit artikel? Neem contact op met je contactpersoon van Van Oers Loonadvies.

Chantal van Steenpaal directie Loonadvies
Chantal Kanhai
Directeur HR Solutions
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

Altijd up-to-date blijven met Van Oers

Schrijf u meteen in voor de Van Oers nieuwsbrief.
Schrijf u in
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Chantal van Steenpaal directie Loonadvies
Chantal Kanhai | Directeur Loonadvies
Wilt u meer informatie over dit onderwerp?
Vul het contactformulier in of laat een terugbelverzoek achter.