Procesautomatisering door middel van RPA

RPA
RPA met VAn Oers

Procesautomatisering door middel van RPA

Digitalisering biedt volop kansen om via slimme innovaties de interne processen binnen uw organisatie sneller en beter te laten verlopen. Steeds meer organisaties ontdekken de kracht van Robotic Process Automation (RPA), waarmee routinematige en standaard handelingen door robots worden overgenomen.

rpa met VAn Oers

Automatisering

Het zoeken of verwerken van een order, verzamelen, rangschikken, ordenen, samenbrengen en zelf bewerken of aanpassen van informatie in het juiste format, kan volledig automatisch door een softwarerobot worden uitgevoerd. Omdat de softwarerobot hierin foutloos en sneller werkt, zal zowel de kwaliteit als de productiviteit worden verhoogd. Van Oers IT Advies kan u hierbij ondersteunen en samen met u beoordelen of RPA voor uw organisatie interessant is.

RPA biedt meer voordelen

RPA verandert de manier van werken en biedt daarmee veel voordelen. We vertellen u graag waarom RPA geschikt zou kunnen zijn voor uw organisatie:

  • De inzet van RPA leidt vaak tot een hefboomeffect van productiviteit en kostenbesparing. Dit komt omdat met de juiste aanpak niet alleen bestaande processen worden geoptimaliseerd, maar ook nieuwe processen worden geformuleerd. Hiermee verovert RPA steeds meer zijn plek op de digitale agenda van succesvolle bedrijven die hun digitale ambitie willen versnellen.
  • Medewerkers ervaren RPA ook als positief. Saaie en repeterende handelingen worden uit handen genomen waardoor zij zich meer kunnen richten op uitdagende zaken waar zij als expert goed in zijn. Dit komt ook de medewerkerstevredenheid ten goede.
  • RPA maakt keuzes transparant: een robot voert de instructies uit zoals deze vooraf zijn geprogrammeerd. Dit dwingt tot het maken van heldere keuzes over welke handelingen wanneer nodig zijn.

Een succesvolle start met robotisering

Een robotiseringstraject start met het verkennen van uw processen. Onze specialisten brengen deze samen met u in kaart en beoordelen welke processen in aanmerking komen voor RPA. De te verwachten kosten en besparingen worden aan u gepresenteerd, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Wilt u meer informatie ontvangen of samen met een specialist onderzoeken of RPA interessant voor uw organisatie is? Neem dan contact met ons op.

Jeroen Mathijssen
Jeroen Mathijssen | Directeur innovatie
Benieuwd naar de mogelijkheden van BI voor uw organisatie?
Neem contact op met onze specialisten via onderstaand telefoonnummer of e-mailadres. Zij helpen u graag verder!