Pakket selectie ondersteuning

Data koppelen
Efficiënter werken met Van Oers

Wij koppelen uw systemen en data aan elkaar

Met het aan elkaar koppelen van systemen en data wordt veel waarde gecreëerd. Het kan processen sterk vereenvoudigen, het vermindert de kans op fouten en het bespaart tijd. Onze IT-specialisten ondersteunen u bij het koppelen van onderstaande systemen. 

  • Loonsystemen
  • Financiële systemen
  • CRM-systemen
  • HRM-systemen
  • Tijdregistratiesystemen
  • Planningssystemen
  • Banksystemen

Wordt bij u dezelfde informatie in meerdere pakketten gevuld? Onze IT-adviseurs onderzoeken voor u of er mogelijkheden zijn voor koppelingen. Tevens kunnen wij in veel gevallen de koppelingen zelf regelen.

Efficiënter werken met Van Oers

Procesverandering door het koppelen van data en systemen

Onze adviseurs kijken eerst of er al bestaande koppelingen zijn tussen softwareleveranciers. Is dat er niet, dan nemen wij contact op met de betreffende leveranciers. Onze ervaring is dat de meeste softwareleveranciers open staan om de pakketten te koppelen. Vervolgens kijken we hoe deze koppeling tot stand komt. In de meeste gevallen gebeurt dit middels een API (Application Programming Interface) of SOAP (Simple Object Access Protocol) koppeling. Dit zijn koppelingen die het mogelijk maken om op een veilige manier data met elkaar uit te wisselen. Wij regelen dat u efficiënter en kostenbesparend kunt werken.

Ruime ervaring in het koppelen van data en systemen

Wij hebben al veel ondernemers geholpen met het inrichten van hun systemen. Mede daardoor werken zij veel efficiënter. Doordat hun systemen en data aan elkaar gekoppeld zijn, hoeven ze niet meer op diverse plekken dezelfde informatie in te voeren. Samen met u zorgen we ervoor dat u snel en efficiënt werkt.

Brechtje Brugman Dekkers
Brechtje Brugman-Dekkers | Manager IT advies
Benieuwd wat het koppelen van uw systemen en data u oplevert?
Vul het contactformulier in of laat een terugbelverzoek achter. Het kennismakingsgesprek is vrijblijvend en kosteloos.
Neem contact op phone Terugbelverzoek