Vanoers.nlDienstenIT AdviesInformatiebeveiliging & PrivacyStrategie bepalen informatiebeveiliging

Zorg voor een goede informatiebeveiliging

Hack Bakker Logistiek
De juiste informatiebeveiliging met Van Oers Advies

Informatiebeveiliging

Uw core business, dat is waar u uw aandacht op wilt richten. Informatiebeveiliging wilt  u daarnaast simpelweg goed geregeld hebben zonder zorgen. Data is namelijk één van uw belangrijkste middelen geworden en wij helpen u uw data te beschermen. Doet u dat niet, dan kan het leiden tot imagoschade, verlies van kwetsbare informatie, onderbrekingen van uw bedrijfsprocessen of uitval van kritieke systemen. Onze specialisten adviseren u en verzorgen uw informatiebeveiliging, zodat dit goed geregeld is en u zich kunt richten op uw core business.

De juiste informatiebeveiliging met Van Oers Advies

Wanneer schakelt u een informatiebeveiliging consultant in?

  • Bij de inrichting van een nieuw informatiesysteem, waarbij de vertrouwelijkheid, integriteit en beschikbaarheid van de verwerkte informatie gewaarborgd moet worden.
  • Voor het beschermen van uw kritische systemen en uw informatie(voorziening).
  • Bij het opstellen van een passend informatiebeveiligingsbeleid.

Wat doet een informatiebeveiliging  consultant?

Onze specialisten werken strategisch, tactisch en operationeel. Of u nu beleidsmatige uitdagingen heeft of juist regelmatig of incidenteel behoefte heeft aan hands-on ondersteuning op het gebied van informatiebeveiliging. Doordat wij regelmatig met u meedenken in projecten waar beveiliging een belangrijk aandachtspunt is, leren wij uw organisatie, bedrijfsmodel en risicobereidheid goed kennen. Hierdoor zijn onze specialisten in staat om binnen uw bedrijf de informatiebeveiliging te organiseren op een manier die bij u en uw business past.

Assessment informatiebeveiliging

Met een assessment informatiebeveiliging geven wij u snel inzicht in de sterktes en zwaktes van uw organisatie op dit vlak. Dit is daarmee vaak ook het startpunt van een verdere roadmap voor verbeteringen. Wij zijn in staat om u inzicht te geven in uw beveiligingsrisico’s en gaan wij met u in gesprek over wat er nodig is om te komen tot de gewenste situatie. Hierbij maken we gebruik van geldende beveiligingskaders die van toepassing (kunnen) zijn op uw organisatie.

Roadmap voor informatiebeveiliging

Samen met u stellen we een roadmap op die voor de korte en lange termijn helder maakt waar u wil staan met uw informatiebeveiliging en hoe daar te komen.

Opstellen van een passend informatiebeveiligingsbeleid

Een beleid weerspiegelt de uitgangspunten voor uw informatiebeveiliging binnen uw organisatie. Het beleid is leidend in het implementeren van procedures en beheersmaatregelen en geven inzicht in de gemaakte keuzes voor uw organisatie. Wij ondersteunen u in het opzetten van een dergelijk beleid en maken daarbij gebruik van algemeen geldende raamwerken zoals EN-ISO 27001 en NEN-ISO 27002, NEN7510 of NIST.

CISO As A Service

Wilt u uw informatiebeveiliging verbeteren binnen uw organisatie maar is de expertise niet aanwezig? Dan kunt u ervoor kiezen om gebruik te maken van ons CISO As A Service abonnement. Het abonnement wordt op uw behoefte ingesteld en zo kunt u bijvoorbeeld ervoor kiezen om per maand een informatiebeveiliging expert in te schakelen.

Brechtje Brugman Dekkers
Brechtje Brugman-Dekkers | Manager IT advies
Wilt u verzekerd zijn van goede informatiebeveiliging?
Vul het contactformulier in of laat een terugbelverzoek achter. Het kennismakingsgesprek is vrijblijvend en kosteloos.
Neem contact op phone Terugbelverzoek