Vanoers.nlDienstenHR SolutionsSectorenLoonadvies voor zorg & welzijn

Loonadvies voor Zorg & Welzijn

Loonadvies - zorg sector
Sectoren van van oers

Zorg & Welzijn sector

Met bijna 1,5 miljoen banen is de sector Zorg & Welzijn onmisbaar in Nederland. Deze sector is zeer divers. Denk daarbij aan verpleeghuizen, zorgboerderijen, gehandicaptenzorg, jeugdzorg, tandartsen en fysiotherapie, maar ook bijvoorbeeld kinderopvang valt binnen deze sector. Binnen de sector zijn verschillende cao’s van toepassing, waarin onder andere afspraken zijn gemaakt over het loon, toeslagen, werktijden, overwerk, vakantie en pensioen. Het pensioen is veelal verplicht geregeld via het Pensioenfonds Zorg & Welzijn (PFZW), die de uitvoering hebben uitbesteed aan PGGM.

Van Oers kenmerkt zich door de branchegerichte aanpak. Een van de teams is volledig gespecialiseerd in de Zorg  & Welzijn. Zij zijn thuis in alle aspecten zoals hierboven beschreven. Zij zorgen ervoor dat de professionals binnen de branche Zorg  & Welzijn op een juiste wijze worden opgenomen in de personeels- en salarisadministratie en dat vergoedingen en aanspraken op een correctie manier worden verwerkt.

Sectoren van van oers

Salarisverwerking in de Zorg & Welzijn sector

Binnen de dienstverlening voor salarisverwerking kent Van Oers een aantal verschillende manieren van samenwerking. Het is mogelijk om controles uit te voeren op de juistheid en kwaliteit van de huidige salarisverwerking, maar het is uiteraard ook mogelijk om volledig ontzorgd te worden op het gebied van de salarisverwerking. Daarnaast is het ook mogelijk dat er ondersteuning op locatie plaatsvindt. Heeft u bijvoorbeeld een werknemer op de salarisadministratie, die wegens langdurig verlof tijdelijk vervangen dient te worden, dan kan Van Oers hierin ook tijdelijk ondersteuning bieden. Op die manier kan het proces van salarisverwerking goed doorlopen.

AFAS of Loket.nl

De salarisverwerking kan plaatsvinden via het gebruiksvriendelijke online salarissysteem van Loket.nl. Hiervan loopt de licentie via Van Oers, dus u heeft geen speciale software nodig, een internetverbinding is voldoende. Naast salarisverwerking in de software van Loket.nl heeft het team Zorg  & Welzijn ook veel ervaring met de salarisverwerking binnen het uitgebreidere AFAS systeem. AFAS biedt zeer uitgebreide mogelijkheden voor salarisadministratie en HRM. Daarnaast kunnen de AFAS-experts van Van Oers tevens ondersteunen bij het functioneel beheer.

Dienstverlening Zorg & Welzijn

De mogelijkheden van onze dienstverlening binnen de sector  Zorg & Welzijn zijn dus erg breed. Hierdoor kunnen wij kwaliteit en maatwerk leveren op basis van uw wensen. Mocht u graag met ons van gedachte wisselen over de mogelijkheden van onze dienstverlening neem dan vrijblijvend contact op met ons.

Kim Heinen
Kim Heinen | Manager HR Solutions
Vragen over Loonadvies in de zorgsector?
Neem contact op met onze specialisten via onderstaand telefoonnummer of e-mailadres. Zij helpen u graag verder.