Vanoers.nlDienstenDue diligenceOnderzoek bij bedrijfsovername

Due diligence onderzoek bij bedrijfsovername

Netwerken
Due diligence onderzoek bij bedrijfsovername

Wij voeren een due diligence onderzoek uit bij uw bedrijfsovername

Een due diligence onderzoek bij een bedrijfsovername is van groot belang. Wilt u een bedrijf kopen? Dan vraagt u zich ongetwijfeld af of de waarde van de te kopen onderneming in lijn is met de gevraagde koopprijs? Of de randvoorwaarden rondom de transactie voldoen aan uw verwachtingen? En of er geen addertjes onder het gras zitten? De due diligence specialisten van Van Oers hebben veel ervaring in het uitvoeren van due diligence onderzoeken. Wij voeren het due diligence onderzoek voor u uit. U kunt rekenen op onze professionaliteit.

Due diligence onderzoek bij bedrijfsovername

Uw persoonlijke due diligence adviseur

Na een due diligence onderzoek kunt u een gegronde beslissing nemen of u de koop van de onderneming door wilt zetten. Hierbij geven wij niet alleen gestructureerd de financiële, fiscale en operationele feiten weer, maar geven wij u indien u dat wilt, ook onze persoonlijke mening over de al dan niet op handen zijnde deal. Dit zodat u zich vanaf het eerste moment in het proces, bewust bent van alle risico’s en zicht hebt op de mogelijkheden en kansen van de deal.

U kunt zeker zijn van uw koop of overname door het due diligence onderzoek

Wanneer onze specialisten het onderzoek hebben afgerond, bent u in staat om een heldere koopprijs aan te dragen, gebaseerd op feiten en gestoeld op alle factoren die een rol spelen in de branche van de specifieke onderneming. Indien u dat wenst helpen onze specialisten u ten slotte nog met een duidelijke en niet onnodig complexe juridische structuur en bijpassende voorwaarden ten aanzien van de voorgenomen transactie.

Meer weten?

Neem direct contact met ons op!

Van Oers Corporate Finance

Wilt u bij een bedrijfsovername van A tot Z begeleid worden?

Onze specialisten van Van Oers Corporate Finance staan voor u klaar. Bekijk wat zij voor u kunnen doen.
Begeleid mij bij mijn bedrijfsovername Direct contact
Sparringpartner
wim koopmanschap
Wim Koopmanschap | Accountant
Wilt u een due diligence onderzoek uitvoeren?
Vul het contactformulier in of laat een terugbelverzoek achter. Het kennismakingsgesprek is vrijblijvend en kosteloos.