Een accountant waar u op kunt bouwen

Over Van Oers

Uw accountant als adviseur en sparringpartner

Op zoek naar een accountant die ervoor zorgt dat uw cijfers up-to-date zijn? Een adviseur en sparringpartner die cijfers doorvertaalt naar nieuwe kansen voor uw organisatie? En een adviseur die met u meedenkt over de toekomst? Van Oers heeft precies wat u nodig heeft. Onze accountants en adviseurs geven altijd snel en deskundig antwoord op uw vragen. Daar kunt u op vertrouwen. Wij kennen u als ondernemer en weten wat er speelt in uw bedrijf of branche. Zo komt u weer echt toe aan ondernemen.

Waarom Van Oers?

  • U bent verzekerd van de meest actuele kennis en inzichten.
  • Wij vertalen uw cijfers naar bedrijfsdoelstellingen.
  • Wij zorgen dat uw financiële zaken op orde zijn.
  • U bent altijd ons uitgangspunt.
  • Wij beschikken over een groot, internationaal netwerk waardoor we snel kunnen schakelen met andere partijen.
  • Door transparante en eerlijke communicatie weet u waar u aan toe bent.
  • U heeft altijd één aanspreekpunt.
  • Maatschappelijk verantwoord ondernemen vinden we belangrijk.
  • We bieden u gratis cursussen aan waarin u handvatten krijgt om nog meer uit uw organisatie te halen.

 

Over Van Oers

Uw vaste accountant

U werkt bij ons altijd samen met uw eigen accountant. Welke vraag u ook stelt, tegen welk probleem u ook aanloopt, uw vaste adviseur ondersteunt en begeleidt u. Het is uw klankbord en sparringpartner. Uw adviseur is tevens degene die eventueel andere specialisten inschakelt, zodat u altijd één aanspreekpunt blijft houden. Wij vinden het belangrijk dat u een goede band met ons opbouwt, op basis van wederzijds vertrouwen. Zo persoonlijk en betrokken werken wij ook als collega’s onderling. Samenwerken met mensen en voor mensen. Alleen dan tillen we elkaar naar een hoger plan.

Altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Bij Van Oers bent u verzekerd van de meest actuele kennis en inzichten. Ontwikkelingen in ons vak volgen wij op de voet. Alles wat wij om ons heen zien en leren, vertalen wij naar het invullen van uw behoeften. Daarnaast werken wij met de meest moderne softwareoplossingen, waarbij de samenwerking met u ons uitgangspunt is. Wij zijn uw adviseur van nu en van de toekomst. Wij analyseren uw resultaten en cijfers en zien waar mogelijkheden en kansen liggen. Met de accountancydienstverlening van Van Oers haalt u het optimale uit uw bedrijf.
Johan Cornet
Johan Cornet | Directeur accountancy
Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?
Vul het contactformulier in of laat een terugbelverzoek achter. Het kennismakingsgesprek is vrijblijvend.
Neem contact op phone Terugbelverzoek