Typ hier uw zoekwoord

Werken als adviseur

Meer weten? Neem contact op met onze recruiter Wendy
Werken als adviseur

Naast de werkzaamheden die wij onze klanten aanbieden als accountantskantoor, willen wij onze klanten ook op andere gebieden adviseren. Met die gedachte hebben we tevens een adviestak opgezet.

Bedrijfs- en financieel advies

Wij bieden onze klanten kwalitatief hoge dienstverlening op het gebied van bedrijfs- en financieel advies. We helpen ondernemers bijvoorbeeld bij het bepalen van hun bedrijfsstrategie en het optimaliseren van hun bedrijfsprocessen. Dit doen we vanuit onze 5 vestigingen in West-Brabant.

Waar ligt jouw expertise?

Al onze adviseurs hebben specifieke kennis binnen hun eigen vakgebied. Afhankelijk van hun expertise zijn zij betrokken bij uiteenlopende vraagstukken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan advies over strategie en bedrijfsvoering, fusies en overnames, HR-advies, juridisch advies, IT-advies, financieel advies, duurzaamheidsadvies of loonadvies. Binnen deze vakgebieden hebben onze adviseurs ook weer hun eigen expertise.

Waar ligt jouw expertise? Van Oers geeft jou de kans om te ontdekken waar jouw specialiteit ligt, zodat jij je daar in kunt specialiseren.

Persoonlijke benadering

Wij houden ons de hele dag bezig met het ondersteunen en ontzorgen van onze klanten op allerlei vlakken. Persoonlijk contact staat hierbij voorop. Wij vinden het namelijk belangrijk om goed contact te hebben met onze klanten. Wij zijn tenslotte de vertrouwenspersoon van een ondernemer.

Hoe wil jij je ontwikkelen?

Groei en ontwikkeling vinden wij bij Van Oers erg belangrijk. We willen dat jij je niet alleen op het gebied van vakkennis ontwikkelt, maar ook op persoonlijk vlak, zodat jij je doelen kunt behalen en je ambities waar kunt maken. Dat doen we onder andere door jou de mogelijkheid te geven om diverse opleidingen en trainingen te volgen. Zo heb jij dus zelf de regie over jouw loopbaan!

Waarom werken als adviseur bij Van Oers?

Bij Van Oers krijg jij direct veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Of je nu net uit de studiebanken komt of toe bent aan de volgende stap in jouw carrière. Kom je met nieuwe, innovatieve ideeën? Daar houden we van! Er zijn volop kansen, maar die moet je wel zelf pakken. Een baan bij Van Oers betekent kiezen voor groei en ontwikkeling. Dus kom jij bij ons werken als adviseur?

Nieuwsgierig geworden? Bekijk dan al onze vacatures.

Bekijk alle vacatures

  • Max. bestandsgrootte: 24 MB.
  • Max. bestandsgrootte: 24 MB.

onze collega’s aan het woord

Onderweg met Van Oers

Wendy Snel-Lutt
Wendy Snel-Lutt | Recruiter
Heb jij vragen over werken bij Van Oers?
Neem contact op met onze recruiter. Zij helpt je graag verder.