Over Eva
HR-specialist

Over Eva

Extern HR-adviseur Eva d’Hooghe heeft de master Human Resource Studies aan Tilburg University gevolgd. Na het behalen van haar diploma is Eva gelijk aan de slag gegaan bij een detacherings- en adviesbureau. Iets wat kenmerkend is voor wie ze is: niet treuzelen, maar doorpakken. Daar heeft zij volop meegewerkt aan het opzetten van het HR-beleid. Hierdoor heeft Eva een brede kennis van het HR-vak. Van de onboarding tot campusrecruitment, van jaar- en ontwikkelgesprekken tot arbo en van verzuimvraagstukken tot het opstellen van een personeelshandboek: maak kennis met Eva!
EVA D’HOOGHE AAN HET WOORD

“Ik ga praktisch en doelgericht te werk, wat resulteert in daadkracht en vastberadenheid wanneer er knopen doorgehakt moeten worden.”

“Ik zal mezelf even kort voorstellen. Ik ben Eva, geboren en getogen in het Zeeuwse Hulst, maar inmiddels heb ik al een aantal jaar de zilte buitenlucht verruild voor het bourgondische stadsleven van Breda. Ondanks dat ik Zeeland heb verlaten, zal ik mijn Zeeuwse nuchterheid nooit verliezen. Ik sta met beide benen op de grond, houd van hard werken en zit niet graag stil. Ik ben dan ook minimaal drie keer per week op het hockeyveld te vinden waar ik uitkom voor het eerste team.

Hard werken doe ik op het hockeyveld, maar ook zeker bij Van Oers! Ik wil altijd voor het beste eindresultaat gaan en neem dan ook graag mijn teamgenoten en collega’s mee in mijn drive, enthousiasme en positiviteit. De rol van HR-adviseur is een jas die mij als gegoten zit. In deze rol komt mijn gevoel voor teamwork en mijn drive om successen te behalen goed samen. Ik geloof namelijk dat je als team pas goed kan presteren op het moment dat iedereen zich goed voelt. Dit doe ik door te luisteren, in gesprek te gaan en anderen de ruimte te geven.

In mijn rol als HR-adviseur wil ik iedere ondernemer met een vraag verder helpen, ongeacht de omvang van hun vraag en de fase waarin zij zich bevinden. Door te zoeken naar de vraag achter de vraag probeer ik samen met de ondernemer tot de kern van de uitdaging(en) te komen. Zodra deze inzichtelijk zijn, bepalen we samen het ideale pad naar het einddoel. Gedurende deze samenwerking mag je van mij verwachten dat ik altijd het onderste uit de kan haal en dat ik niet wegloop van mijn verantwoordelijkheden. Ik ga praktisch en doelgericht te werk, wat resulteert in daadkracht en vastberadenheid wanneer er knopen doorgehakt moeten worden. Tijdens de samenwerking verkies ik altijd de teamprestatie boven die van mij als individu, omdat ik geloof dat je met elkaar meer kunt bereiken!”

Eva d'Hooghe
Eva d'Hooghe | HR-specialist
Benieuwd wat Eva voor u kan betekenen?
Onze specialisten gaan graag een vrijblijvend gesprek met u aan. Neem direct contact op met Eva.