Vanoers.nlIT AdviesHoe wordt u NIS2-proof?

Hoe wordt u NIS2-proof? 

Hoe wordt u NIS-proof?

De Network and Information Security directive, of NIS2-richtlijn, is de opvolger van de NIS-richtlijn. Deze is vastgesteld door de Europese Unie en richt zich op risico’s die netwerk- en informatiesystemen bedreigen, zoals cyberbeveiligingsrisico’s. De komst van de richtlijn moet bijdragen aan meer Europese harmonisatie en een hoger niveau van cybersecurity bij bedrijven en organisaties.

Voorbereid op de nieuwe richtlijn

Het is van belang dat u tijdig in actie komt en zorgt dat u goed voorbereid bent op de eisen die horen bij de nieuwe NIS2-richtlijn. In deze whitepaper vertellen we u graag meer over de wijzigingen ten opzichte van de oorspronkelijke NIS-richtlijn. Daarnaast nemen we u mee in de stappen die u kunt nemen om te voldoen aan de richtlijn en wat het voldoen aan de richtlijn kan opleveren.

Download de whitepaper

Meer informatie

Heeft u vragen naar aanleiding van de whitepaper? Of wilt u meer informatie over onze dienstverlening? Onze IT & Cybersecurity consultants helpen u graag. Neem vrijblijvend contact met hen op via onderstaande button of per e-mail: IT-Advies@vanoers.nl

  • icon
Brechtje Brugman Dekkers
Brechtje Brugman-Dekkers
Van Oers IT Advies

Wilt u cyberrisico’s voorkomen?

Maak uw organisatie weerbaar tegen beveiligingsrisico’s en online dreigingen. Wij optimaliseren en automatiseren uw bedrijfsprocessen en we waarborgen uw kwaliteit. Wij zijn de adviseur waar u op kunt vertrouwen. Uw specialist voor uw IT Advies vraagstukken.
Meer informatie
10 tips voor 2020: Cybersecurity

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Brechtje Brugman-Dekkers
Brechtje Brugman-Dekkers | Manager IT advies
Wilt u meer informatie over dit onderwerp?
Neem contact op met onze specialisten via onderstaand telefoonnummer of e-mailadres. Zij helpen u graag verder.