Typ hier uw zoekwoord
Vanoers.nlMijn Van OersKlantportaalMijn Van Oers – Bestanden delen

Mijn Van Oers – Bestanden delen

Bestanden delen met Van Oers
mijn Van Oers

Van Oers & ZIVVER

Van Oers gebruikt ZIVVER voor het veilig versturen van privacygevoelige informatie.

Veilige communicatie

Van Oers streeft continu naar het leveren van kwalitatief hoogstaande dienstverlening. Hiertoe behoort ook de garantie dat privacygevoelige informatie veilig wordt uitgewisseld. Daarom werkt Van Oers met ZIVVER; een oplossing voor het veilig versturen van berichten via e-mail en file transfer. Zo kunt u erop vertrouwen dat wij zorgvuldig met privacygevoelige gegevens omgaan.

Klik hier om bestanden beveiligd te delen met Van Oers

Bestanden delen

 

Privacygevoelige informatie delen met Van Oers Accountancy & Advies

FAQ: Veilig communiceren en bestanden delen

 • 1. Wat merkt u hiervan in het gebruik?

  Een beveiligde e-mail met vertrouwelijke informatie ontvangt u gewoon per e-mail. In deze e-mail vindt u een link naar een beveiligde omgeving. Hier moet u een SMS-code of een toegangscode invoeren om het bericht te lezen. In onderstaande filmpjes ziet u hoe u een veilig bericht ontvangt en leest. Is het bericht beveiligd met een toegangscode, dan ontvangt u deze apart van de afzender (bijvoorbeeld telefonisch, sms of persoonlijk).

  Bekijk de filmpjes
 • 2. Hoe opent u een beveiligd e-mailbericht?

  Hebt u een beveiligd e-mailbericht ontvangen vanuit Van Oers? Dan opent u dit bericht door op de blauwe link met de tekst ‘Klik voor bericht’ te klikken. U wordt dan automatisch doorgestuurd naar een beveiligde omgeving. Hier moet u een toegangscode of sms-code invoeren (zie hieronder). In onderstaande filmpjes ziet u hoe iemand een bericht ontvangt en leest.

  Bekijk de filmpjes
 • 3. Bericht openen met een toegangscode

  U heeft een beveiligd e-mailbericht ontvangen. Degene die u het bericht stuurt, wil zeker weten dat alleen u het bericht kunt lezen. De afzender heeft daarom een toegangscode aan u doorgegeven, telefonisch, per sms of persoonlijk. Klik op “Klik voor bericht” en vul deze toegangscode in. Nu kunt u het bericht lezen. Heeft u geen toegangscode ontvangen? Neem dan contact op met de afzender.

 • 4. Bericht openen met een sms-code

  U heeft een bericht ontvangen dat is beveiligd met een SMS-code. Degene die u het bericht stuurt, wil zeker weten dat alleen u het kunt lezen. Klik op ‘Klik voor bericht’ en daarna op ‘SMS sturen’. Vul dan de code in die u op uw telefoon ontvangt. Nu kunt u het bericht lezen.

 • 5. Wilt u reageren op een e-mailbericht dat beveiligd is verstuurd?

  U leest het bericht dat is verstuurd op een beveiligde webpagina. Als u op het bericht wilt reageren, dan kan dat op deze pagina. Klik op de knop “Beantwoorden”. U kunt dan in het antwoordveld direct uw reactie typen. Eventueel kunt u ook een bijlage toevoegen met de paperclip-knop. U verzendt de reactie door op de verzendknop te klikken. Wanneer de ontvanger hierop reageert, ontvangt u weer een notificatie per e-mail.

 • 6. Veilig communiceren of het aanleveren van “grote” bestanden met Van Oers

  Wilt u een beveiligd bericht sturen of bestanden delen met uw contactpersoon bij Van Oers dan is dit mogelijk via Mijn Van Oers.

  Naar Mijn Van Oers
 • 7. Geef wijzigingen in uw e-mailadres en telefoonnummer door aan ons!

  Het is belangrijk dat u wijzigingen in uw e-mailadres of mobiele telefoonnummer direct aan uw contactpersoon bij Van Oers doorgeeft. Op deze manier kunnen wij veilig met u blijven communiceren.

Peter Hofwegen
Peter Hofwegen | Directeur
Benieuwd wat wij nog meer doen en voor u kunnen betekenen?
Vul het contactformulier in of laat een terugbelverzoek achter. Het kennismakingsgesprek is vrijblijvend en kosteloos.
Neem contact op phone Terugbelverzoek