Overstappen met uw loonadministratie? Van Oers ontzorgt u graag!

Onderwijs
overstapservice van van oers loonadvies

Overstappen van financieel dienstverlener

Overstappen lijkt vaak niet gemakkelijk, maar niets is minder waar! Bent u niet tevreden over de kwaliteit van uw huidige financieel dienstverlener? Of wilt u graag eens kijken wat een ander u te bieden heeft? Dan is overstappen misschien een goede optie voor u. Van Oers Loonadvies bespreekt graag met u de mogelijkheden. Benieuwd hoe? Bekijk het stappenplan.

Ruim 50 jaar ervaring in loonadvies

Met jaarlijks meer dan 200.000 loonstroken die verwerkt worden op onze systemen, beschikken wij over de nodige ervaring.Van Oers Loonadvies is lid van de veelzijdige Van Oers-familie, die zijn oorsprong vindt in 1964. Vanaf de oprichting is het bedrijf diepgeworteld in Zuid-Nederland en gegrondvest op de kernwaarden betrokken, oplossingsgericht en daadkracht.

overstapservice van van oers loonadvies

Specialistische kennis

Waarden die we uiteraard bij Van Oers Loonadvies hoog in het vaandel hebben staan. Met de ondersteuning van een groep specialisten op het gebied van loonbelasting & sociale zekerheid en arbeidsrechtjuristen bieden we een compleet scala van diensten omtrent alles wat met uw werknemer te maken heeft.

overstapservice van van oers loonadvies

Waarom kiezen voor overstapservice van Van Oers Loonadvies?

De continuïteit van de salarisverwerking is aan onze kant te allen tijde gewaarborgd. Bij het (tijdelijk) wegvallen van uw administrateur gaat de loonadministratie gewoon door. Ook de continuïteit aan uw kant kunnen wij verzorgen. Onze medewerkers nemen, indien u dit wenst, alle werkzaamheden over of begeleiden en assisteren uw medewerkers.

Meer weten?

Neem direct contact met ons op

Klanten die u voor zijn gegaan

Samenwerking met Van Oers Loonadvies

Chantal van Steenpaal directie Loonadvies
Chantal Kanhai | Directeur Loonadvies
Meer weten over onze overstapservice?
Vul het contactformulier in of laat een terugbelverzoek achter. Het kennismakingsgesprek is altijd vrijblijvend en kosteloos.