Vanoers.nlBranchesZorgOver Van Oers MediFuture

De accountant voor de zorgbranche

Van Oers MediFuture is uw zorg accountant en adviseur.
Zorgspecialist Van Oers MediFuture

Uw visie is de zorg van de adviseur van Van Oers MediFuture

Hoe houd ik mijn onderneming financieel gezond en zorg ik ervoor dat ook privé mijn financiële vooruitzichten gunstig zijn? Dat is een vraag die veel huisartsen, tandartsen, fysiotherapeuten, apothekers en medisch specialisten zichzelf stellen. U bent actief in de zorg en dient kwalitatief hoogwaardige zorg te leveren aan uw patiënten. Ondertussen bent u ook ondernemer en draagt u de verantwoordelijkheid over de gezondheid van uw onderneming. Dat verdient ook de nodige zorg en aandacht. Daarbij komt dat de steeds veranderende wet- en regelgeving en de zorgverzekeraars doorgaans ook grote gevolgen hebben op de financiële gezondheid van uw onderneming. Daarom is het goed om u te laten ondersteunen door een financieel adviseur die gespecialiseerd is in medici die opereren in de eerste- en tweedelijns zorg. Daarvoor bent u bij Van Oers aan het juiste adres.

 

Zorgspecialist Van Oers MediFuture

Waarom Van Oers MediFuture?

 • Eén aanspreekpunt.
 • De specialist met ruime kennis en ervaring in de zorgsector.
 • Oplossingen op maat.
 • Actueel inzicht in uw cijfers.
 • Zorgen voor een gezond rendement.
 • Eerlijke en transparante communicatie.
 • Alle diensten in huis waardoor we snel schakelen met andere specialisten.
 • Oog voor u als ondernemer.
 • We vertalen uw wensen naar concrete doelstellingen.
 • Totale financiële administratie.

Zorgspecialist Van Oers MediFuture

Professionele dienstverlening in de zorgbranche

Voor uw onderneming streeft u naar continuïteit en een gezond rendement. Dat doel bereikt u niet door enkel naar het verleden te kijken. In de toekomst ligt de uitdaging. Tussentijds actueel inzicht door middel van dashboards die zijn toegesneden op uw ondernemingsdoelstellingen bieden daarbij een handvat om de visie en de koers voor de toekomst te bepalen en te monitoren. Waar wilt u naar toe met uw praktijk en hoe kunnen wij dat doel samen bereiken? Dát is onze zorg. Binnen Van Oers hebben wij specialisten die zich in het bijzonder richten op medici en de uitdagingen waar zij mee te maken kunnen krijgen.

 • Het verhogen van de omzet per behandelruimte.
 • Werving en selectie van goed personeel.
 • Btw-problematieken zoals wat wel en wat niet is belast en zo ja, tegen welk percentage.
 • De optimalisatie van de personeelsplanning van uw praktijk.
 • De arbeidsrechtelijke aandachtspunten van het inschakelen van een waarnemer.

Onze specialisten kennen uw branche en kunnen u als geen ander ondersteunen bij het realiseren van uw doelstellingen. Middels onze werkwijze, bieden we het juiste advies voor ondernemers in de zorgsector.

Zorgspecialist Van Oers MediFuture

De accountant voor tandartsen

Patiënten zijn kritischer dan voorheen, verzekeraars maximaliseren de vergoedingen voor behandelingen. De patiënt zal dus zelf nog kosten moeten maken, grote behandelingen als kronen en bruggen worden dan ook vaker uitgesteld. De tarieven staan onder druk. Naast tandarts bent u natuurlijk ook ondernemer, hoe speelt u op deze brancheontwikkelingen in? Hoe zit het eigenlijk met de financiële kant van uw praktijk, hebt u actueel inzicht in de financiële prestaties van uw praktijk? Hoe ziet de prognose voor volgend jaar eruit?Dit zijn slechts enkele vraagstukken waar we graag met u mee aan de slag gaan. Net zoals een gebit is onze dienstverlening maatwerk.

Zorgspecialist Van Oers MediFuture

Wij bieden het totaalpakket

Van complexe, financiële verandertrajecten tot het krijgen van grip op uw onderneming. Wij hebben het in huis. Onze adviseurs ontzorgen u. U heeft een vast aanspreekpunt. Bij Van Oers bent u verzekerd van adviseurs die gespecialiseerd zijn in de zorgbranche en die ondernemingen in die sector moeiteloos ondersteunen. Precies wat u van uw adviseur mag verwachten.

Johan Cornet
Johan Cornet | Directeur accountancy
Wilt u het optimale uit uw zorgonderneming halen?
Vul het contactformulier in of laat een terugbelverzoek achter. Het kennismakingsgesprek is vrijblijvend en kosteloos.
Neem contact op phone Terugbelverzoek