Dewi van de Koedijk
HR-specialist

Dewi van de Koedijk

Na het afronden van haar opleiding Human Resource Management aan de Fontys Hogeschool in Tilburg, is Dewi van de Koedijk eerst aan de slag gegaan bij het bedrijf waar zij ook is afgestudeerd. Zij is daar gestart met het uitvoeren van operationele werkzaamheden, zoals de verwerking van contractuele wijzigingen van ongeveer 2.000 medewerkers. Hierna is Dewi onder andere verantwoordelijk geweest voor de begeleiding van het ziekteverzuim van medewerkers en de implementatie van nieuwe systemen. In 2021 is Dewi bij Van Oers gestart. Ze houdt niet van stilzitten en wil zichzelf bij Van Oers blijven ontwikkelen, om zo het beste resultaat voor de klant te realiseren.
DEWI VAN DE KOEDIJK AAN HET WOORD

“Samen ben je sterker dan alleen. Daarom zoek ik graag de samenwerking op met collega’s.”

“Ik ben geboren en getogen in Prinsenbeek. Als echte Bekenaar vier ik fanatiek carnaval en vind ik het heerlijk om gezellig te borrelen, een hapje te eten of met de hond te wandelen. Naast genieten van een hapje en drankje sport ik graag en doe ik aan circuittraining. Zo behoud ik de balans!

Mijn kernkwaliteiten? Ik ben betrokken, blijf rustig en luister goed naar de wensen van de klant zonder de focus op kwaliteit te verliezen. Als ik precies weet wat er bij een organisatie speelt, dan pas kan ik de juiste vragen stellen. Op deze manier is het mogelijk om uiteindelijk tot de best passende oplossing te komen.

Ik hecht veel waarde aan eerlijke en directe communicatie. Zo kan ik op een transparante manier aan de verwachtingen en wensen voldoen. Zelf communiceer ik ook op die manier. Ik ben niet iemand die om zaken heen draait. Daardoor weet je precies wat je aan mij hebt en ik ben van mening dat je op deze manier veel meer kunt bereiken.

Het geeft mij veel voldoening als we samenwerken. Samen ben je sterker dan alleen. Daarom zoek ik graag de samenwerking op met collega’s bij uitdagende vraagstukken. Samen over zaken sparren en tot een goede oplossing komen voor de klant, daar draait het natuurlijk om. En daarnaast is het natuurlijk een stuk leuker om successen samen te vieren!”

Dewi van de Koedijk
Dewi van de Koedijk | HR-specialist
Benieuwd wat Dewi voor u kan betekenen?
Onze specialisten gaan graag een vrijblijvend gesprek met u aan. Neem direct contact op met Dewi.