Dominique Aarts
Adviseur duurzaamheid en innovatie

Dominique Aarts

Dominique heeft een achtergrond in projectmatig werken en het adviseren van ondernemingen met duurzaamheids- en innovatievraagstukken binnen verschillende sectoren.
Over Dominique

Ik krijg energie van ondernemers op weg helpen met toekomstbestendig ondernemen en inzicht geven in de waarde van duurzaam ondernemen, niet alleen sociaal maatschappelijk en voor de omgeving, maar ook financieel

  • Sinds 2019 ben ik werkzaam op het gebied van duurzame vraagstukken in het bedrijfsleven
  • Gewerkt voor een hogeschool, netwerkorganisatie en momenteel werkzaam als adviseur in het bedrijfsleven voor verschillende sectoren
  • International Food & Agribusiness,  HAS Green academy ‘s-Hertogenbosch
  • Betrokken, verantwoordelijk, communicatief, teamspeler en gedreven

“Ik had al vroeg interesse voor duurzaamheid en voedsel. Tijdens mijn opleiding werd deze passie alleen maar sterker, toen ik leerde over internationale voedselketens en hoe voedselsystemen ontwikkeld en getransformeerd kunnen worden, ook op het gebied van verduurzaming. Wat me het meeste intrigeerde aan duurzaamheid is dat de 3 P’s in balans moeten zijn, dus niet alleen moet het beter zijn voor klimaat en mens, maar ook moet het financieel haalbaar zijn voor een bedrijf om te verduurzamen.

Deze vertaalslag kan ik maken in mijn huidige functie, namelijk klanten adviseren over toekomstgericht ondernemen en daarbij kijken naar wat het betekent voor de klant, hoe de klant zich kan voorbereiden op toekomstige wet- en regelgeving en hoe het bijdraagt aan de waarde van het bedrijf.”

Persoonlijk

Ik ben opgegroeid in Kaatsheuvel en woon sinds kort in ’s Gravenmoer samen met mijn vriend. Mijn vrije tijd breng ik graag door met familie en vrienden, op het hockeyveld of tijdens een rondje wandelen met de hond.

Favoriete SDG (Sustainable Development Goal)

Mijn favoriete SDG is 12 (Verantwoorde consumptie en productie). Ik geloof erin dat ketens getransformeerd kunnen worden waarin efficiënter wordt omgegaan met grondstoffen. Dit draagt bij aan de toekomstbestendigheid van bedrijven, wat tevens waarde toevoegt en bijdraagt aan economische groei. Verduurzaming in de industrie en het bedrijfsleven kan alleen mogelijk gemaakt worden door continue innovatie en het bundelen van krachten door samenwerking in de keten.

Neem contact op met Van Oers
Vul hier uw gegevens in en wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op!

  • Hidden
  • Hidden
  • Hoe kunnen we u bereiken?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Duurzaamheidsadvies van Van Oers

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Duurzaam ondernemen wordt steeds belangrijker, of het nu het gevolg is van wetgeving of van de verwachtingen die uw klanten of medewerkers van u hebben. Maar wat is duurzaamheid precies? Wat is de impact op uw bedrijf? En waar te beginnen? Wij helpen u op weg naar een toekomstbestendigere onderneming, of het nu uw eerste stap is, of een volgende op de weg naar een duurzamere maatschappij.
Bekijk onze dienst Direct contact
Duurzaamheidsadvies | duurzaam ondernemen