“Ik had al vroeg interesse voor duurzaamheid en voedsel. Tijdens mijn opleiding werd deze passie alleen maar sterker, toen ik leerde over internationale voedselketens en hoe voedselsystemen ontwikkeld en getransformeerd kunnen worden, ook op het gebied van verduurzaming. Wat me het meeste intrigeerde aan duurzaamheid is dat de 3 P’s in balans moeten zijn, dus niet alleen moet het beter zijn voor klimaat en mens, maar ook moet het financieel haalbaar zijn voor een bedrijf om te verduurzamen.
Deze vertaalslag kan ik maken in mijn huidige functie, namelijk klanten adviseren over toekomstgericht ondernemen en daarbij kijken naar wat het betekent voor de klant, hoe de klant zich kan voorbereiden op toekomstige wet- en regelgeving en hoe het bijdraagt aan de waarde van het bedrijf.”
Persoonlijk
Ik ben opgegroeid in Kaatsheuvel en woon sinds kort in ’s Gravenmoer samen met mijn vriend. Mijn vrije tijd breng ik graag door met familie en vrienden, op het hockeyveld of tijdens een rondje wandelen met de hond.
Favoriete SDG (Sustainable Development Goal)
Mijn favoriete SDG is 12 (Verantwoorde consumptie en productie). Ik geloof erin dat ketens getransformeerd kunnen worden waarin efficiënter wordt omgegaan met grondstoffen. Dit draagt bij aan de toekomstbestendigheid van bedrijven, wat tevens waarde toevoegt en bijdraagt aan economische groei. Verduurzaming in de industrie en het bedrijfsleven kan alleen mogelijk gemaakt worden door continue innovatie en het bundelen van krachten door samenwerking in de keten.
Neem contact op met Van Oers
Vul hier uw gegevens in en wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op!
Neem contact op met Van Oers
Vul hier uw gegevens in en wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op!