Vanoers.nlCorporate FinanceNivo Steigerwerken bundelt de krachten met Rojo Steigerbouw

Nivo Steigerwerken bundelt de krachten met Rojo Steigerbouw 

Nivo steigerbouw

Van Oers Corporate Finance begeleidt Nivo Steigerwerken bij de verkoop aan Rojo Steigerbouw.

Nivo Steigerwerken

Nivo Steigerwerken, gevestigd in Klundert heeft 25 jaar ervaring in het monteren, demonteren en verhuren van stalen steigers en ondersteuningsconstructies ten behoeve van het aannemingsbedrijf en de utiliteitsbouw.

Transactie

Rojo Steigerbouw, sinds 2021 gedeeltelijk eigendom van participatiemaatschappij 365 Capital, versterkt door de overname haar marktpositie in de bouwlogistiek. Door de acquisitie kan Rojo Steigerwerken een breder aanbod aan activiteiten aanbieden aan de klanten van beide ondernemingen. De combinatie van complexe steigerbouw en ondersteuningswerkzaamheden geeft beide ondernemingen de mogelijkheid om klanten verder te ontzorgen.

De ondernemer en het management van Nivo Steigerwerken zetten hun werkzaamheden voort na de transactie om verdere gezamenlijke groei te realiseren.

Aanvullend op de overname van Nivo Steigerwerken realiseerde Rojo Steigerbouw ook de overname van Mol Lifting. Door de overname van Mol Lifting kunnen bouwliften worden aangeboden als onderdeel van het aanbod aan de klanten van zowel Nivo Steigerwerken al Rojo Steigerbouw.

Rol van Van Oers Corporate Finance

Nivo Steigerwerken is al jarenlang klant bij Van Oers Accountancy & Advies. Van Oers Corporate Finance heeft de aandeelhouders van Nivo Steigerwerken mogen begeleiden bij het voeren van de onderhandelingen, de coördinatie van het boekenonderzoek en de onderhandelingen omtrent de transactiedocumentatie.

Van Oers Corporate Finance
Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  • Ik ga akkoord met de privacyverklaring.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Andre de Vlaming
Andre de Vlaming | Directeur
Wilt u meer informatie over dit onderwerp?
Onze specialist gaat graag een vrijblijvend gesprek met u aan. Neem direct contact op met André.