Vanoers.nlBredaBedrijfsopvolging Breda

Bedrijfsopvolging Breda

Overname en M&A trends

Als u van plan bent om uw bedrijf (deels) te verkopen, dan is het erg belangrijk dat u een goede voorbereiding heeft. Een gemiddelde bedrijfsoverdracht heeft een doorlooptijd van tussen de 6 maanden en een jaar. Een goede voorbereiding verhoogt de slagingskans en verkort de doorlooptijd van het verkoopproces.

Van Oers Corporate Finance ondersteunt u graag bij de verschillende bedrijfsopvolging vraagstukken. Onze bedrijfsopvolging adviseurs in regio Breda helpen u graag.

De 3 fases bij bedrijfsopvolging

Het opvolgtraject kent 3 verschillende fases. Zo begint iedere bedrijfsopvolging bij een goede voorbereiding, gevolgd door de verkoopfase. Als laatste is er nog de afrondingsfase.

De specialisten van Van Oers Corporate Finance weten de juiste weg, hebben een uitgebreid netwerk en kunnen u tijdens het gehele bedrijfsopvolging- / onderhandelingsproces begeleiden.

Meer informatie over bedrijfsopvolging in Breda en omstreken?

Van Oers Corporate Finance leidt u de juiste weg naar een passende bedrijfsopvolging in regio Breda. Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Van Oers Bedrijfsopvolging
Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  • Ik ga akkoord met de privacyverklaring.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.