Onze werkwijze

Gedegen dienstverlening op een persoonlijke wijze. Betrokken, daadkrachtig, oplossingsgericht. Dat is wat we brengen, maar we kunnen ons voorstellen dat het op deze manier erg abstract klinkt. Graag lichten we toe hoe we onze beloftes waarmaken.

Missie

De missie van Van Oers is dat zij haar klanten wilt ontzorgen en adviseren op het vlak van accountancy en advies zodat haar klanten zich kunnen richten op hun kernactiviteiten en in staat zijn op de genoemde gebieden optimaal te functioneren.
 

Visie

Van Oers wil haar missie realiseren door het leveren van maatwerk voor haar klanten, gebaseerd op een goede kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Van Oers wil een organisatie zijn waarin medewerkers voortdurend leren en uitgedaagd worden. Van Oers houdt hiermee haar dienstverlening up-to-date en op een kwalitatief hoog niveau. Daarnaast wil Van Oers als lerende organisatie realiseren dat haar medewerkers een fijne werkomgeving en goede toekomst hebben.

Strategie

De wijze waarop Van Oers haar missie wilt vervullen doet ze door zich te richten op:

Kwaliteit
Klanten en het maatschappelijk verkeer moeten kunnen vertrouwen op de kwaliteit en professionaliteit van de dienstverlening. Van Oers heeft de ambitie om uit te blinken in haar dienstverlening door voortdurend te investeren in opleiding van haar medewerkers, in haar systemen en haar processen. Van Oers hecht veel waarde aan haar intern kwaliteitsbeheersingssysteem waarmee de kwaliteit van haar dienstverlening wordt bewaakt.

Goede mensen
Van Oers besteedt veel aandacht aan het aantrekken, ontwikkelen en behouden van goede medewerkers. Medewerkers worden uitgedaagd voortdurend te leren via de Van Oers Academy, samen te werken in teams en na te denken over de verbetering van de dienstverlening. Medewerkers van Van Oers zijn professioneel en betrokken en handelen daadkrachtig en oplossingsgericht.

In de samenleving
Van Oers begeeft zich actief in de samenleving, waarbij Van Oers oog heeft voor de wensen en eisen van klanten, regelgevers en het maatschappelijk verkeer. Daarnaast vindt Van Oers het belangrijk om zich in te spannen voor diverse goede doelen.

Tijd voor een kennismaking!

Spreekt onze werkwijze u aan? We nodigen u bij deze van harte uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Met het formulier aan de rechterkant kunt u een afspraak aanvragen. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Neem contact met ons op
Naam:*
Bedrijf:
E-mailadres:*
Telefoon:*
Vraag of opmerking: