van oers zundert

Vestiging Zundert

In 1964 opende Harrie van Oers zijn accountantskantoor in Breda. Inmiddels bestaat Van Oers 50 jaar en zijn we met 5 kantoren uitgegroeid tot een van de grootste kantoren in Zuid-Nederland. Uiteraard blijven we het voorbeeld volgen van Harrie van Oers: persoonlijk, betrokken en daadkrachtig. Hoewel we de dienstverlening bieden van een groot kantoor, zijn we ook nog steeds het ‘kantoor om de hoek’. Verwacht van ons persoonlijk contact, wederzijds vertrouwen en constructief overleg.

Zundert

In 1977 heeft Van Oers een vestiging in Zundert geopend. Vanuit deze locatie richten we ons op het aanbieden van maatwerkoplossingen voor zowel kleine als grote MKB bedrijven, familiebedrijven, directeur-grootaandeelhouders en starters. Op onze vestiging in Zundert zit ook ons Agro team voor al uw vraagstukken omtrent de agrarische sector.

Routebeschrijving

Komende vanuit de richting Utrecht:
Volg de A27 richting Breda; vervolgens gaat u de A58 op, richting Antwerpen; hierna volgt u de beschrijving vanuit Rotterdam;

Komende vanuit de richting Rotterdam:
Volg de A16 richting Antwerpen; vervolgens neemt u de eerste afslag na de grensovergang Meer/Zundert; aan het einde van de afslag gaat u linksaf richting Zundert; bij de rotonde rechts aanhouden richting centrum/Rijsbergen/Rucphen; u rijdt nu reeds op de Hofdreef. Van Oers accountancy & advies bevindt zich na zo’n 300 meter aan de linkerzijde op nummer 24, naast het politiebureau.

Vestiging Zundert

van oers zundert
Van Oers Accountancy & Advies
Van Oers Agro

Hofdreef 24
4881 DR Zundert
Postbus 88
4880 AB Zundert
Tel.: (076) 597 88 00
Fax: (076) 597 88 99

Bel mij terug
Naam:*
Telefoon:*
E-mailadres:*
Waarover wilt u terug gebeld worden?:*
Welke vestiging mag u bellen?:*