van oers roosendaal

Vestiging Roosendaal

In 1964 opende Harrie van Oers zijn accountantskantoor in Breda. Inmiddels bestaat Van Oers 50 jaar en zijn we met 5 kantoren uitgegroeid tot een van de grootste kantoren in Zuid-Nederland. Uiteraard blijven we het voorbeeld volgen van Harrie van Oers: persoonlijk, betrokken en daadkrachtig. Hoewel we de dienstverlening bieden van een groot kantoor, zijn we ook nog steeds het ‘kantoor om de hoek’. Verwacht van ons persoonlijk contact, wederzijds vertrouwen en constructief overleg.

Roosendaal

In 1986 heeft Van Oers een vestiging in Roosendaal geopend. Vanuit deze locatie richten we ons op het aanbieden van maatwerkoplossingen voor zowel kleine als grote MKB bedrijven, familiebedrijven, directeur-grootaandeelhouders en starters.

Routebeschrijving

Komende vanuit Bergen op Zoom, Rotterdam of Breda:
neem de afslag Roosendaal/Nispen op de A58 (N262); rij in de richting Nispen; neem de afslag Kroeven/Langdonk; sla bij de stoplichten linksaf (richting Langdonk); zie vervolg.

Komende vanuit Roosendaal-centrum:
rij in de richting Nispen (N262); neem de afslag Kroeven/Langdonk; sla bij de stoplichten linksaf (richting Langdonk); zie vervolg.

Komende vanuit Essen/Nispen:
volg de N117/N262 in de richting Roosendaal; neem de afslag Roosendaal-Zuid; sla onderaan de afslag linksaf; neem de eerste weg rechts (President Kennedylaan); sla op de rotonde rechtsaf; ga bij de stoplichten rechtdoor; zie vervolg.

Vervolg:
sla bij de volgende stoplichten linksaf (Langdonk Noord): einde weg links; Van Oers accountancy & advies bevindt zich recht voor u. Er is parkeergelegenheid aan de voorzijde van het kantoor.

Vestiging Roosendaal

van oers roosendaal

Van Oers Accountancy & Advies
Van Oers International
Van Oers Organisatieadvies

Bovendonk 7
4707 ZH Roosendaal
Postbus 50
4700 AB Roosendaal
Tel.: (0165) 58 26 00
Fax: (0165) 58 26 01
 

Bel mij terug
Naam:*
Telefoon:*
E-mailadres:*
Waarover wilt u terug gebeld worden?:*
Welke vestiging mag u bellen?:*