van oers vestiging etten-leur

Vestiging Etten-Leur

In 1964 opende Harrie van Oers zijn accountantskantoor in Breda. Inmiddels bestaat Van Oers 50 jaar en zijn we met 5 kantoren uitgegroeid tot een van de grootste kantoren in Zuid-Nederland. Uiteraard blijven we het voorbeeld volgen van Harrie van Oers: persoonlijk, betrokken en daadkrachtig. Hoewel we de dienstverlening bieden van een groot kantoor, zijn we ook nog steeds het ‘kantoor om de hoek’. Verwacht van ons persoonlijk contact, wederzijds vertrouwen en constructief overleg.

Etten-Leur

In 2003 heeft Van Oers een vestiging in Etten-Leur geopend. Vanuit deze locatie richten we ons op het aanbieden van maatwerkoplossingen voor zowel kleine als grote MKB bedrijven, familiebedrijven, directeur-grootaandeelhouders en starters.

Routebeschrijving

Komende vanuit de richting Roosendaal/Bergen op Zoom:
Volg de A58 richting Etten-Leur; vervolgens neemt u afslag 18; bovenaan afslag linksaf (u rijdt nu over de rijksweg); onderaan bij stoplichten steekt u over en neemt u linksaf de bijweg die parallel loopt aan de hoofdrijbaan ("ventweg"); Van Oers Accountants en Belastingadviseurs bevindt zich in het derde kantoor dat u tegenkomt aan de rechterkant.

Komende vanuit de richting Rotterdam:
Op de A16 neemt u afslag 16 (Etten-Leur); volg de A58 richting Etten-Leur; vervolgens neemt u afslag 18; bovenaan afslag rechtsaf; onderaan bij stoplichten steekt u over en neemt u linksaf de bijweg die parallel loopt aan de hoofdrijbaan ("ventweg"); Van Oers Accountants en Belastingadviseurs bevindt zich in het derde kantoor dat u tegenkomt aan de rechterkant.

Komende vanuit de richting Breda:
Volg de A58 richting Etten-Leur; vervolgens neemt u afslag 18; bovenaan afslag rechtsaf; onderaan bij stoplichten steekt u over en neemt u linksaf de bijweg die parallel loopt aan de hoofdrijbaan ("ventweg"); Van Oers accountancy & advies bevindt zich in het derde kantoor dat u tegenkomt aan de rechterkant.

Vestiging Etten-Leur

van oers etten-leur

Van Oers Accountancy & Advies
Van Oers Loonadvies
Van Oers Academy

Bredaseweg 117
4872 LA Etten-Leur
Postbus 165
4870 AD Etten-Leur
Tel.: (076) 502 57 00
Fax: (076)502 57 01

Bel mij terug
Naam:*
Telefoon:*
E-mailadres:*
Waarover wilt u terug gebeld worden?:*
Welke vestiging mag u bellen?:*