Willem van Esch
Transactiemanager

Willem van Esch

Willem behaalde zijn Master Investment Analysis en zijn Master Economics aan de Universiteit van Tilburg. Halverwege 2013 is hij in dienst getreden bij Van Oers Corporate Finance. Hiervoor heeft Willem ongeveer anderhalf jaar bij Van Gansewinkel gewerkt. Sinds zijn start bij Van Oers Corporate Finance heeft Willem aan diverse verkoop- en overnametrajecten, financieringsvraagstukken en waardebepalingen meegewerkt. Willem is een energieke en pragmatische overnameadviseur. Als adviseur Willem is betrokken geweest bij uiteenlopende opdrachten waaronder de verkoop van Packpower en Koninklijke Bammens.
Over Willem van Esch

"Alle facetten van het overnameproces tezamen maken het vak dynamisch, uitdagend en geven mij dagelijks energie"

Willem heeft tevens de master Business Valuation aan TIAS School of Business and Society afgerond en staat sinds 2017 ingeschreven als Register Valuator bij het NIRV. Hij verzorgt regelmatig gastcolleges aan o.a. de Avans en de UvT op het gebied van waarderingen.

  • Ik ga akkoord met de privacyverklaring.

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
Van Oers Corporate Finance

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Wilt u zeker weten dat u met de juiste partij aan tafel zit voor uw fusie of overname? Van Oers Corporate Finance is uw professionele adviseur.
Bekijk onze dienst Direct contact
Sparringpartner