Roderick Kouwen
Senior organisatieadviseur

Roderick Kouwen

Roderick is na zijn studie Rechtsgeleerdheid aan Tilburg University in de financiële wereld gerold. Na enkele jaren werkzaam te zijn geweest als financieringsspecialist bij de Rabobank en als business controller bij een multinational, heeft Roderick de overstap gemaakt naar Van Oers. Zijn opgedane kennis en verkregen inzichten past hij nu toe in zijn functie bij Van Oers Organisatieadvies om zo als kritische sparringpartner op te treden.
roderick kouwen AAN HET WOORD

“Het afronden van een traject met een tevreden en geholpen klant is één de mooiste momenten van mijn werk.”

“Vanuit mijn ervaring en interesse in het sturen op bedrijfsresultaten zou ik mijzelf omschrijven als een veelzijdige adviseur. Ik ga graag hierover het gesprek aan met de ondernemer, altijd gedreven door een oprechte interesse in de desbetreffende business. Ik draag graag bij aan het verder stroomlijnen van de vertaling van informatie naar bedrijfsresultaten. Op deze manier werk ik met de ondernemer aan de volgende stap in de bedrijfsvoering.

In mijn vrije tijd ga ik graag op stap met vrienden en familie. Als echte Bredanaar weet ik de mooie plekken in Breda en omgeving te vinden, zowel om lekker te eten als om actief bezig te zijn. Sporten geeft mij veel energie!

Waar ik nog meer energie van krijg? Passende oplossingen vinden voor mijn klanten op het gebied van rendementsverbetering en financiering, om zo invulling te geven aan de investeringswens van de ondernemer. Het afronden van een traject met een tevreden en geholpen klant is daarom één de mooiste momenten van mijn werk.”

Roderick Kouwen
Roderick Kouwen | Senior organisatieadviseur
Benieuwd wat Roderick voor u kan betekenen?
Onze specialisten gaan graag een vrijblijvend gesprek met u aan. Neem direct contact op met Roderick.